2777
2789

میدونین بچه ها زندگیم یکنواخت شده ؛ من الان 25 سالمه باید سره خونه زندگیم بودم یا حداقل یه مجرد خوشتیپ بودم که دندوناش کامپوزیت هس مژه و ناخن هاش کاشت و لباسای خوشگل تنشه... ولی متأسفانه این چند ماه انقد بخاطر بی پولی بیرون نرفتم ‌ حتی چاقم شدم و هربار ک لاغر میشم رونام سلولیت میشن و می‌افتن.. خلاصه دندونام زرد میزنه و کل چهره ام نچراله و لباسام کهنه...💔💔💔

بعضیا چجوری میتونن انقد خوشتیپ بگردن 

واقعأ چیکار میکنن؟

اون روز بغل دستم یه دختر افغانی نشسته بود وزنش نرمال و لاغر ؛ دماغش عملی و خوشگل ؛ مژه و ناخنشم کاشت.. استایلش شیک... خوش ب حالش واقعأ 

من نمیدونم چرا بخوام رلم بزنم میلیاردرم باشه پول چایی ک میخواد از دکه بگیره بخوره رو من باید بدم

ناخن کلا مخالفم .  

مژه هم همینطور .

کلا ژل و..‌‌هم خوشم نمیاد .

به قول همه    عملی هستن .  

و ....

مهم اینه چهره طبیعی و زیبا و معصومی داشته باشی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.