2777
2789
عنوان

خیلی خندیدم ب نظراتتون برا اون کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 73 پست
باید به اسی میگفتید موقع رابطه هندفرزی بزنه علی گرایلی گوش بده

واس اینکه خونه خودش نبود میگ یکی صداظو می‌فهمه زشته

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

عععع چ تاپیک از دست دادم خخخ

من وتو بیس چاری اینجاییم ی تاپیک باحال نیس

حالا من ی دو دقیقه رفتم دسشویی ببین چی شد

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅چیزی هم دستشو گرفت 😅😅

یکی بهش گف با دستت یا چیزی دیگ جلو دهنش بگیر😂😂😂😂

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

من وتو بیس چاری اینجاییم ی تاپیک باحال نیسحالا من ی دو دقیقه رفتم دسشویی ببین چی شد

ولا منم وسط سایت پلاسم 

حیف ندیدم 😔😅😅😅

خیلی ناراحتم از این موضوع 😭😭😭😭😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

فقط اونی ک گفته بود جذابیتش به همینهبا اونی ک گفت من دارم الان امتحان میکنم😂😂

اونی که گفت جذابیتش به همینه راست میگه، بنظر منم جذابه ولی مجردم😬

خدایی چیه این تاپیکا نصفه شبی😂😂

@ماهی۱سفیدتون‍

این کاربره؟

این ک بیشتر بهش میخوره ی نر باشه ک داره از زیر زبون خانوما حرف میکشه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ولا منم وسط سایت پلاسم حیف ندیدم 😔😅😅😅خیلی ناراحتم از این موضوع 😭😭😭😭😅😅😅

ی نفر تگش کرد

یکی بهش گف با دستت یا چیزی دیگ جلو دهنش بگیر😂😂😂😂

قبل از رابطه نمیشه با شالی روسری سفت دهنشو ببنده؟؟؟😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ی نفر تگش کرد

💃💃💃

چی گفتن مگه بقیه کاربرا؟

گفتن دستت یا چیز دیگه ای بزار جلو دهنش

یکی دیگ گف چون پسر روستایین خیییلی بدنشون فابریکه و ی ساعت...انجام میده 😂

من وتو بیس چاری اینجاییم ی تاپیک باحال نیسحالا من ی دو دقیقه رفتم دسشویی ببین چی شد

اخ همون بگو وااای توام ندیدی تفففف خخخخ 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بابا خفه میشه بیچاره😂

چسب پهن بزنه براش😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی