2777
2789

بعد از مدتی رفتیم پارک

با یه خانومه هم صحبت شدیم گفت چندسالته

گفتم چند میخوره

گفت۲۲

گفتم ۲۱ سالمه

بعد مامانم میگه ۲۰ سالته تو هاااا (می‌دونه من ۲۱ ام )

میگم تیر شدم ۲۱ دیگه

حالا اومدیم خونه سر همین قر میزنه که چرا سن واقعی تو گفتی هیچ وقت سن واقعی تو نگو کمتر بگووو

بعدش مامانم نشست من با دو تا از همسایه هامون داشتم پیاده روی میکردم یهو دوستمو دیدم بهش سلام دادم، اصلا سمت دوستم نرفتم یا سرعتمو قطع نکردم، ولی دیدم اون دو تا خانوم همسایه‌ ای که داشتم باهاشون راه میرفتم، دارن می دون (یعنی خودشون از من جدا کردن)

منم اینو بعد تو خونه تعریف کردم برای مامانم که از این حرکتشون بدم اومد

حالا باز سر این قر میزنه 

جالب اینه همیشه میگه هر چی شد به من بگیناااا 

اه دیگه هیچی نمیگم اصلا با مامانم راحت نیستم

سه نفر محكوم به اعدام با گیوتین شدند؛ یک کشیش، یک وکیل دادگستری و یک فیزیکدان در هنگام اعدام؛ کشیش پیش قدم شد ، سرش را زیر گیوتین گذاشتند و از او سؤال شد: حرف آخرت چیست؟گفت : خدا ... خدا...خدا...او مرا نجات خواهد داد،وقتی تیغ گیوتین را پایین آوردند ، نزدیک گردن او متوقف شد.مردم تعجب کردند؛ و فریاد زدند: آزادش کنید!خدا حرفش را زده! و به این ترتیب نجات یافت نوبت به وکیل دادگستری رسید؛از او سؤال شد: آخرین حرفی که می خواهی بگویی چیست؟گفت : من مثل کشیش خدا را نمی شناسم اما درباره عدالت‌ میدانم عدالت...عدالت...عدالت...گیوتین پایین رفت ،اما نزدیک گردنش ایستاد.مردم متعجب، گفتند :آزادش کنید، عدالت حرف خودش را زده! وکیل هم آزاد شدآخر کار نوبت به فیزیکدان رسید؛سؤال شد: آخرین حرفت را بزن گفت: من نه کشیشم که خدا را بشناسم، و نه وکیلم که عدالت را بدانم اما می دانم که روی طناب گیوتین گره ای است که مانع پایین آمدن تیغه می شودبا نگاه به طناب دریافتند و گره را باز کردند،تیغ بر گردن فیزیکدان فرود آمده و سر او را از تن جدا کردچه فرجام تلخی دارند آنان که واقعیت را میگویند و به «گره ها» اشاره مى كنند

منم خیلی وقته یسری چیزارو نمیگم به مامانمجدیدا هم ی مریضی گرفتم و نگفتم چون هم ناراحت میشه هم شلوغ ...

مامان من که الو تو دهنش خیس نمیخوره 🥴

یا مثلاً میگه هر چی شد بگو حالتون خوب نبود بگو

میگمم ناراحت میشه پشیمون میشم از گفتنم

سه نفر محكوم به اعدام با گیوتین شدند؛ یک کشیش، یک وکیل دادگستری و یک فیزیکدان در هنگام اعدام؛ کشیش پیش قدم شد ، سرش را زیر گیوتین گذاشتند و از او سؤال شد: حرف آخرت چیست؟گفت : خدا ... خدا...خدا...او مرا نجات خواهد داد،وقتی تیغ گیوتین را پایین آوردند ، نزدیک گردن او متوقف شد.مردم تعجب کردند؛ و فریاد زدند: آزادش کنید!خدا حرفش را زده! و به این ترتیب نجات یافت نوبت به وکیل دادگستری رسید؛از او سؤال شد: آخرین حرفی که می خواهی بگویی چیست؟گفت : من مثل کشیش خدا را نمی شناسم اما درباره عدالت‌ میدانم عدالت...عدالت...عدالت...گیوتین پایین رفت ،اما نزدیک گردنش ایستاد.مردم متعجب، گفتند :آزادش کنید، عدالت حرف خودش را زده! وکیل هم آزاد شدآخر کار نوبت به فیزیکدان رسید؛سؤال شد: آخرین حرفت را بزن گفت: من نه کشیشم که خدا را بشناسم، و نه وکیلم که عدالت را بدانم اما می دانم که روی طناب گیوتین گره ای است که مانع پایین آمدن تیغه می شودبا نگاه به طناب دریافتند و گره را باز کردند،تیغ بر گردن فیزیکدان فرود آمده و سر او را از تن جدا کردچه فرجام تلخی دارند آنان که واقعیت را میگویند و به «گره ها» اشاره مى كنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.