2777
2789
عنوان

جزرو مد و میبینید

246 بازدید | 12 پست

شروعش کنم یا نه   تیکه هاش و اینستا میبینم بنظر قشنگ میاد

اگه ابکی و نپسندید بگید نظرتون و ک اتلاف وقت نشه دیدنش واسم 👓👀

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ببین

ساعتایی ک ماهواره میزاره دستم نیست  اونشب تی وی روشن کردم دیدم قسمت هشتشه  

حالا ازکجا ببینمش از اول؟  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ساعتایی ک ماهواره میزاره دستم نیست اونشب تی وی روشن کردم دیدم قسمت هشتشه حالا ازکجا ببینمش از اول؟

من از کانالای روبیکا می بینم 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

استارتر اسمت برام آشنا بود 

رفتم به تاپیکای قبلیت سر زدم

یادم اومدی

خداروشکر  برگشتی به زندگیت😍☺️

سعی کن شوهرتو ببخشی یه فرصت بهش بدی

اگه واقعا هم نمیتونی فکر کن نیست 

زندگیتو بکن با بچه هات 

یاد اون اذیتای خونه مادریت بیوفت زندگیتو بکن 

الان هر چی هست بچه هات هم آرامش دارن هم از لحاظ مالی تامینن

انشالله که خدا به دلت آرامش بده 🤲🏼🙏

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

استارتر اسمت برام آشنا بود رفتم به تاپیکای قبلیت سر زدم یادم اومدیخداروشکر برگشتی به زندگیت😍☺️سعی ...

سلام عزیزم خوبی 😁😁 فداتشم 

خداروشکر خوبه بدنیست سرگرم ب بچه ها گرمه  باورت میشه سه ماه یبار میرم خونه مامانم

سلام عزیزم خوبی 😁😁 فداتشم خداروشکر خوبه بدنیست سرگرم ب بچه ها گرمه باورت میشه سه ماه یبار میرم خو ...

آره عزیزم میدونم خاطره خوبی از خونه مامانت نداری

خداروشکر سر زندگیتی بالاسر بچه هات 

انشالله که حالت روز به روز بهترشه 

واقعا برات خوشحال شدم 😍🙏❤️❤️

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊