2777
2789
عنوان

از خونه نشینی دارم دیوونه میشم

1096 بازدید | 56 پست

با سه تا بچه کوچیک یکسره در حال تمیزکاریم یکیشون صبح تا شب جلوی تی وی باب اسفنجی میبینه اون یکی دائما دهنش بازه بغل میخاد یکیشون فقط سر به راه تر و بی دغدغه تره که بازم باید غذا دهنش گذاشت و رسیدگی میخاد.

دوس دارم برم یه کافی شاپ دنج و شیک دو سه ساعت توی سکوت و خلوت خودم نفس بکشم.یه طبیعت بکر بوی آتیش و چایی آتیشی و صدای طبیعت .. 

ذهنم خستس.خواهرام به هیچ دردی نمیخورن یکیشون فقط چند روز یه بار یه ظرف غذا میفرسته هی میگه بیام کمکت؟بعد ۷ روز زنگ زده حالت خوب نیس مریضین خب بگو آدم یه غذایی بده براتون

. بعد چندوقت میریم توی جمعاشون بچه هاشون میریزن سر ما وااااای من دارم دیوونه میشم دیگه فکر بچه هاشونو آویزون شدنشون مثل موریانه مغزمو میخوره.

کاش یکم پر رو بودم بچه هامو یه روز میسپردم بهشون میرفتم یه هوایی تازه میکردم.۹ ماه از تولد بچه هام گذشت نرفتم خونه خواهرم دعوتم نمیکرد جالبه به من میگفت خاله خوش بردار.میگه تعارف میزنن میدویی میری بچه خودش توی بارداریم و اول زایمانم بیست و چاری خونم بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایطت مث منه خونواده شوهرت کسی کمکت نیس؟ خیلی سخته خیلی بچه اات چند ساله ان دخترن یا پسر

خونواده شوهرم اکثرا یه شادباشم برای تولد بچه هام نگفتن قهرن شکر خدا اندازه حیوون خدا درک شعور ندارن ما بقی هم سالی یه بار سراغ همدیگه رو میگیرن

دوتاشون ده ماهه هستن اون یکی کودکه

استارتر من جات بودم اون یکی رو می‌فرستادم مهد یه پرستار کمک دست می‌گرفتم کارامو کنه خودمم در کنارش مراقب بچه ده ماهه ها بودم یا غیر این میزاشتم خونه مادرم 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

بنظرم شما خیلی از خواهران توقع داری بچه هارو بفرست مهد عزیزم

برام جالبه گفتی پرتوقع.اینکه من سه تا بچه دارم بچه های اونام به ما آویزون میشن پررویی پدر و مادراشون نیس به نظرت؟ من ابرو کاشتم شب جراحی پسرشو فرستاد خونه من تا صبح مادرم اسیر پسرخواهرم بود نتونست کمکم بچه هامو نگه داره خودم ازشون نگهداری کردم