2777
2789
عنوان

نخرید

79 بازدید | 3 پست

باسلام شده بهار کلاه بردار ها یا جنس را نمیفرستند و یا کد رهگیری الکی میزنند و در صفحه این سایت که فروشنده ها باسلام بازش کردند طرف به فروشنده میگه که اگه دلت خواست برو پست و یا تیپاکس وفرم پر کن که کالا را تحویل مشتری ندهند و برگشت بزنند

بعد هم بگو که مشتری عمدا پول را نداده و تحویل نگرفته

اهالی باسلام.کام

باسلام شده بهار کلاه بردار ها یا جنس را نمیفرستند و یا کد رهگیری الکی میزنند و در صفحه این سایت که فروشنده ها باسلام بازش کردند طرف به فروشنده میگه که اگه دلت خواست برو پست و یا تیپاکس وفرم پر کن که کالا را تحویل مشتری ندهند و برگشت بزنند

بعد هم بگو که مشتری عمدا پول را نداده و تحویل نگرفته

اهالی باسلام.کام

یک هو در صفحه رهگیری تیپاکس میگه بسته رفته به مرکز میرداماد که اصلا وجود نداره

مشتری به من توهین کرده که عمدا کالا را تحویل نگرفتی

مدتها است که دفتر تیپاکس میرداماد بسته شده و کالا ها را مستقیم از مرکز پردازش تهران با تیپاکس یار ( پیک ) میفرستند ولی این فروشنده متخلف نمیدونه چون هنوز در نت بروز رسانی نشده که دفتر میردامادی وجود نداره

و به من گفته : "خخخ یه چیز بگو با عقل جور در بیاد.

که همین مسئله برای من پیش اومد که باسلام بدون ارسال کالا سیصد هزار تومان هزینه ارسال دروغین را دادند به فروشنده متخلف حتی به خودشان زحمت ندادند که با تیپاکس صحبت بکنند که از فروشنده بابت برگشت کالا پولی اخذ شده و یا نه - و چطور وقتی که دفتر تیپاکس میرداماد سال ها است که بسته شده و بسته از مرکز پردازش تهران با تیپاکس یار ( پیک ) به آدرس میاد -

خدا شاهده همه شان را به کارما و حق الناس و خدا واگذار کردم

معلومه که سوختی بدم

تو توضیحات زده کالا با تیپاکس هست کور نبودی چشات رو باز میکردی میخوندی

بعدشم من اگه هکر بودم تمام پول رو می داشتم نکه 300 تومنش

اون مبلغ هم با سلام ازت کم کرده چون بی در و پیکر نیست

از عمد محصول رو نگرفتی که برگشت بخوره فکر کردی مردم احمق هستن.

الآنم کد رهگیری می‌زارم برات مردم بفهمن تو چقدر بیشعوری که به یکی میتونی تهمت بزنی "

جالبه منو مسدود کرده که نتونم از خجالتش دربیادم فروشنده به چاک و دهن فقط برید نظرات خریداران را بخوندد هرکسی ایراد گرفته را در جوابش هم توهین کرده و هم چرت و پرت نوشته که خودت مقصری و من فقط خوبم

خدا شاهده شما فروشنده های باسلام از احمق بودن و تنبل بودن کارکنان پشتیبانی سواستفاده میکنید

یک مشتری گوشی لحیمی و شکسته برایم فرستاد مدارک هم فرستادم ولی باز باسلام اهمیت نداد = قربون بخش شکایت سایت ایسام را برم که مدارک ارسالی را نگاه میکنه و حکم برگشت کالا را میده نه سایت باسلام که تیکت میزنی و تلفن میزنی با کلی مدرک بازم به نفع گاو شیرده شون که فروشنده است رای میدهند و محل سگ مشتری نمیزارند الهی هرچه زودتر آمازون و ایبی دفتر توی ایران باز بکنند و با پست بین المللی ارسال بکنند ببینم کدوم از شما کلاه بردار

ها میتونید سر مردم را شیره بمالید

و اون احمقی هم که فکر کرده مردم خارج میان بجای آمازون از پرشین مال که شعبه کلاه بردار باسلام در خارج است خرید میکنند

مخش تاب داره والا

من هر دو روز در خانه بودم و کالایی از تیپاکس نیامد که من عمدا تحویل نگیرم معلومه که فروشنده رفته انصراف از ارسال را داده و برای همینه که کالا ارسال نشده و همینجوری سیصد هزار تومان از من دزدید

پول یتیم را خوردن حسابی کارما داره حالا بره بخنده که به باسلام دروغ گفته که پول من یتیم را بخوره ببینم کی خبرش میرسه بهم که خدا بلا سرش نازل کرده

من اون موقعی که یتیم نبودم هم آهم گیرا بود وای بحال الانش

اکانت فروشنده متخلف :

شیک پوش مهگول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.