2777
2789
مرسییی طولانیه کتابا؟

دیگه برگ کاغذ نیست که 

اره میشه گفت زیاده ولی آنقدر داستان جذابی داره که نمیشه زمین گذاشت 

هر دو در نهایت می‌میرند هم بی نظیره اینا سه تای اولن برای من و واقعا با تمام وجود بهشون عشق میدم 

اول 

سنگدل 

بعد هردو در نهایت می‌میرند 

بعد تاج دو قلو ها 

جنایی هم میخوای 

و آنگاه هیچ کس نماند فکر کنم اسشمه خیلی داستان عجیبی داره فیلمشم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه برگ کاغذ نیست که اره میشه گفت زیاده ولی آنقدر داستان جذابی داره که نمیشه زمین گذاشت هر دو در نه ...

واقعا به یه کتابی که نشه رهاش کرد نیاز دارم مرسی کلی

دیگه برگ کاغذ نیست که اره میشه گفت زیاده ولی آنقدر داستان جذابی داره که نمیشه زمین گذاشت هر دو در نه ...

اسم هر دو در نهایت میمیرند و شنیده بودم قبلا ولی یادم نیست دقیق ، به نظر جالب میاد

جدید یه کتاب خوندم به اسم موسیوکمال.کتاب من زنده ام و دا رو هم قدیم خوندم.رمانهای خارجی مثل جین ایر. ...

کتاب اولی داستانیه؟

جین ایر ،صوتیشو تا نصفه ها گوش دادم خیلی دوسش نداشتم شاید صوتیش جالب نبوده 

اسم هر دو در نهایت میمیرند و شنیده بودم قبلا ولی یادم نیست دقیق ، به نظر جالب میاد

خیلی قشنگه حتی پیجش‌تو اینستا هست میتونی چک کنییی ولی ترجمه فارسیش یکم‌زماناش فرق داره با تاریخ پست ها ولی توی نسخه انگلیسی دقیقا ساعت پست ها با کتاب یکیه

کتاب اولی داستانیه؟جین ایر ،صوتیشو تا نصفه ها گوش دادم خیلی دوسش نداشتم شاید صوتیش جالب نبوده

من بیشتر متن میخونم. البته قدیم خیلی رمان خارجی میخوندم ولی جدیدا دیگه حوصلم نمیکشه.

کتاب اول یه داستان بر اساس واقعیته. یه فرانسوی تو جنگ ایران و عراق. جالب بود.