2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دولتی خوندید ؟ چه تفاوتی با حقوق داره ؟

در مقطع ارشد و دکترا هیچ تفاوتی نداره فقط گاهی در استخدام بانک ها مثلا فقط حقوق بر میدارند ولی برای قضاوت هم فقه هم حقوق بر میدارند اما وکالت فقط باید لیسانس حقوق داشته باشی اما ارشد میتونی هر چی خواستی بخونی مثل من 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دولتی خوندم البته فوقم با گرایش جزا بود ببین متن خقوقی رو میخونی در کنارش متون فقه هم میخونی احکامی ...

عشقم کدوم دانشگاه بودید ؟ البته اگه براتون مقدوره بگید 

یعنی فقه حقوق با رتبه پایین تر میتونم برم 

مشکلی توی وکیل شدم برام ایجاد نمیکنه ؟ فکر نکنم اون دانشگاه مورد علاقم بتونم حقوق بخونم ترجیح میدم یه دانشگاه بهتر رشته معمولی تر بخونم

یعنی تنها تفاوتش اینه چندتا درس بیشتر باید پاس کنم ؟ 

میتونم ارشد جزا و جرم شناسی بگیرم مثل کسی که حقوق خونده؟ 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم خیلی استرس دارم میترسم از هدفم دور بشم با این رشته

در مقطع ارشد و دکترا هیچ تفاوتی نداره فقط گاهی در استخدام بانک ها مثلا فقط حقوق بر میدارند ولی برای ...

مرسی عزیزم که جواب دادید 

منی که هدفم وکالته یا سردفتری باید ارشد فقه حقوق بگیرم یعنی؟ 

فکر میکنم اگر حقوقم بخوام بخونم با ارشد کارم راحتتر باشه

ترجیح دادم به دانشگاه خوب برم ولی فقه حقوق بخونم 

پس مشکلی برام توی رسیدن به هدف ایجاد نمیکنه؟ 

مرسی عزیزم که جواب دادید منی که هدفم وکالته یا سردفتری باید ارشد فقه حقوق بگیرم یعنی؟ فکر میکنم اگر ...

به نظرم شما حتما حقوق بخونید برای لیسانس . ضمنا برای شاغل شدن اصلا ارشد نداشته باشی هم مهم نیست زیرا ارشد فقط باعث میشه یکی دو تومن حقوق شما بره بالا . لیسانس حقوق مهمه. فقه و حقوق نخون 

عشقم کدوم دانشگاه بودید ؟ البته اگه براتون مقدوره بگید یعنی فقه حقوق با رتبه پایین تر میتونم برم مشک ...

بله دقیقاااا میتونی عزیزم ارشدتو جرم شناسی بخونی یا حقوق بین الملل بخونی اتفاقا چون فقه داره استخدامی اموزش پروشم میتونی شرکت کنی

من واسه دکترا میخام اقدام کنم 

دانشگاه مذاهب ازمون تخصصی جدا داشت شرکت کردم قبول شدم ارشد جزا واقعا شیرین بود 

منم عاشق حرم شناسی ام برا ادامه دادن

به نظرم شما حتما حقوق بخونید برای لیسانس . ضمنا برای شاغل شدن اصلا ارشد نداشته باشی هم مهم نیست زیرا ...

عزیزم ولی بنده با فقه و حقوق هم ازمون وکالت هم قضاوت میتونستم شرکت کنم بنظرم مشکلی ایجاد نمیکنه

به نظرم شما حتما حقوق بخونید برای لیسانس . ضمنا برای شاغل شدن اصلا ارشد نداشته باشی هم مهم نیست زیرا ...

آخه دانشگاهی که دوست دارم برم فکر نکنم بتونم حقوق قبول بشم 

یعنی با فقه حقوق نمیتونم وکالت برم ؟ کلا دوست دارم ارشدو بگیرم حتما 

عزیزم ولی بنده با فقه و حقوق هم ازمون وکالت هم قضاوت میتونستم شرکت کنم بنظرم مشکلی ایجاد نمیکنه

خب می‌دونم که قضاوت حتما با فقه میشه اما در مورد وکالت اطلاعات جدیدی ندارم ممنون که گفتید