77nazaninjon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 613 عنوان نمیخوام برم خونه خواهرم 236 بازدید | 7 پست میخوام برم شهرستان یه کاری برام پیش اومدهالان مامانم اینا میگن باید بری پیش خواهرت یا داییت من از دامادمون خوشم نمیاد هر وقت منو میبینه تیکه بارم میکنه و زندایمم آدم نرمالی نیست نمیدونم چیکار کنم 1404/04/30 | 23:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77nazaninjon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 613 خب برو خونه داییت از رفتارهای زندایمم خوشم نمیاد 😂 خیلی رو مخه
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 اگ اجبار نیست کلن نرو ...اگ قراره بری و واجبه تیکه ی داماد بهتر از زنداییه..باز داماد جزئی از خانوادس زندایی معمولا جاسوس من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
77nazaninjon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 613 اگ اجبار نیست کلن نرو ...اگ قراره بری و واجبه تیکه ی داماد بهتر از زنداییه..باز داماد جزئی از خانواد ... زندایی من جدای از جاسوس رفتارهای زشتی هم داره
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 زندایی من جدای از جاسوس رفتارهای زشتی هم داره برو خونه خواهرت .. من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
77nazaninjon مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 613 برو خونه خواهرت .. از خواهرمم خاطره های خوبی ندارم دوران مجردی همش باهام دعوا میکرد همه هم پشت اون بودن یه دفعه هم بخاطر اینکه به خواهر شوهرش سلام و احوالپرسی گرم نکردم سلامم نکرد محلمم نداد فک کن بخاطر خواهر شوهرت بیای با خواهرت دشمن بشی
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 از خواهرمم خاطره های خوبی ندارم دوران مجردی همش باهام دعوا میکرد همه هم پشت اون بودن یه دفعه هم بخاط ... حق داری ولی همه خواهرا همینن منو خواهرمم کل کل میکنیم بحث میکنیم ....اما باز خواهره دیگه ...من باشم خانه خواهرم کتک بخورم باز ترجیح میدم ب خانه زندایی من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن