2777
2789
عنوان

نمیخوام برم خونه خواهرم

235 بازدید | 7 پست

می‌خوام برم شهرستان یه کاری برام پیش اومده

الان مامانم اینا میگن باید بری پیش خواهرت یا داییت 

من از دامادمون خوشم نمیاد هر وقت منو میبینه تیکه بارم می‌کنه و زندایمم آدم نرمالی نیست 

نمی‌دونم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ اجبار نیست کلن نرو ...اگ قراره بری و واجبه تیکه ی داماد بهتر از زنداییه..باز داماد جزئی از خانوادس زندایی معمولا جاسوس

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

زندایی من جدای از جاسوس رفتارهای زشتی هم داره

برو خونه خواهرت ..

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

برو خونه خواهرت ..

از خواهرمم خاطره های خوبی ندارم 

دوران مجردی همش باهام دعوا میکرد همه هم پشت اون بودن یه دفعه هم بخاطر اینکه به خواهر شوهرش سلام و احوالپرسی گرم نکردم سلامم نکرد محلمم نداد 

فک کن بخاطر خواهر شوهرت بیای با خواهرت دشمن بشی 

از خواهرمم خاطره های خوبی ندارم دوران مجردی همش باهام دعوا میکرد همه هم پشت اون بودن یه دفعه هم بخاط ...

حق داری ولی همه خواهرا همینن منو خواهرمم کل کل میکنیم بحث میکنیم ....اما باز خواهره دیگه ...من باشم خانه خواهرم کتک بخورم باز ترجیح میدم ب خانه زندایی