2777
2789

بعد از گرفتن مدرک چکار کردین که تونستین تو کارتون موفق بشین؟ارایشگاه زدین یا جایی کار کردین؟اگر کار کردین چقدر طول کشید تا حرفه ای بشین؟

من الان در حال اموزش و گرفتن مدرک فنی حرفه ای ارایش پیرایش هستم 

اموزش دیدم ولی حس میکنم تا تمرین نکنم تجربه نداشته باشم نمیتونم ارایشگاه بزنم 

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم یاد گرفتم همچی رو، ناخن مو میکاپ بند اندازی ولی فعلا ترجیح دادم ارایشگاه کار کنم تا بعد ارایشگاه بزنم نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه، میخوام فعلا کار کنم تو ارایشگاه دیگه تا حرفه ای بشم خیلی

من رفتم یاد گرفتم همچی رو، ناخن مو میکاپ بند اندازی ولی فعلا ترجیح دادم ارایشگاه کار کنم تا بعد ارای ...

مدرکو‌گرفتی؟امتحانش سخت بود؟

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
اهوم متوسط بود از نظر دوستم ولی برای من یکم سخت بود خب

من هفتهی بعد امتحان تئوری رو‌دارم‌

کتابشو خوندم ولی خیلی استرس دارم 

استرس نگیر بابا.... چه چیزایی سخته برات؟

تو عملی کوتاهی برام سخته

تو تئوری هم بعضی سوالا خیلی پیچیده میاد یا درباره ی یه سری ضدعفونی کننده هاس و اسمای عجیب غریب داره

من کوتاهی رو اوکیم ولی واقعا اسم های عجیبی دارن 😂ایشالا اوکی میشه استرس نگیر

کوتاهی رو‌میفهمما ولی میام اجرا کنم یه طرف زیاد کوتاه میشه یه طرف بلندتره

اندازه درنمیاد نمیدونم کجاشو اشتباه میرم انگار راهنمارو گم میکنم

عزیزم چقدر هزینه کردی کلا،؟

۱۵تومن هزینه ی اموزش

نزدیک ۵تومن فعلا وسایلام برداشته

منم دوس دارم یاد بگیرم 

اصلاح صورت و اصلاح ابرو 

و اینکه همه چی یاد میدن؟ مثل رنگ مو . میکاپ شنیون اصلاح و ...

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️