2777
2789
عنوان

برای بچم عذاب وجدان دارم

205 بازدید | 11 پست

درست غذاشو نمیخوره و دو ساعت یه بار گرسنش میشه امشب گفت گرسنمه دعواش کردم خلاصه بهش ندادم

خوابید الان دارم میمیرم از عذاب وجدان

به نظرتون این مدلی که غدا میخوره بده دیگه اشتباه که نمیگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار هله هوله بخوره تا غذای اصلی رو میل داشته باشه بخوره

نه اهل هله هوله نیست 

همون غذاست فقط 

ولی مثلا دو ساعت پیش شام خوردیم دو ساعت بعد میگه گرسنمه میارم باز کامل نمیخوره دو سه ساعت بعد میگه گرسنمه

پسر منم تا وقتی میخابه چند بار میگه گرسنمه براش غذا و خوراکی میارم... گناه دارن در حال رشدن هر زمانی ...

به خدا خسته شدم دقیقا دو ساعت یه بار باید غذا گرم کنم سفره بندازم

سلام بچه همینه

معده‌اش حجم کمی غذا می‌گیره و چون متابولیسم بدنش بالاست زود به زود گرسنه می‌شه. حتما هر زمانی گرسنه بود هر چند کم غذا بدید بهش.

بدنش حتما نیاز داره که درخواست می‌کنه.

اتفاقا اگر میخواهی رشد خوبی داشته باشه دوساعت یکبار بهش غذا یا میوه وخوراکی بده 

بچه فامیل ما که میبینم دائم یک چی دستشه وداره میخوره بچه ها همینطوری حسابی وزن‌میگیرند معده اشون کوچیکه وعده غذایی کم میخوره پس به دفعات بده

به خدا خسته شدم دقیقا دو ساعت یه بار باید غذا گرم کنم سفره بندازم

میدونم چی میگی درکت میکنم.. من خودم بخاطر این رفتارای بچه ام الان قرص اعصاب میخورم میگرن گرفتم ولی خب محبوریم اینا هم کوچیکن دیگه گناه دارن باید باهاشون راه بیاییم

نه اهل هله هوله نیست همون غذاست فقط ولی مثلا دو ساعت پیش شام خوردیم دو ساعت بعد میگه گرسنمه میارم با ...

اشکال نداره موقع تماشای برنامه کودک یا حین بازی بهش بده بخوره ک سرگرم بشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما