2777
2789

خسته شدم از ماسک زدن

پوست صورتم سوخته بخاطر ماسک کلی جوش زدم هروقت میرم بیرون بخاطر ماسکم بهم تیکه میندازن

کل خانوادمون هم بینیشون عملیه فقط به من که رسیده شده گناه کبیره!

چقدر من بدبختم که انقدر زشتم و این شکلی ام

کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم

چقدر من بدبختم ک تو خیابون چهره های قشنگ و بینی های قشنگ میبینم و گریه میکنم

بچه ها دارم از بغض خفه میشم:)

عاشق گربه هام🥺💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشاشووووووووو وایییییییییییییی

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

چرا همه چت کردن رو بینی ها 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

چرا عمل نمیکنی وقتی اینقدر ناراضی هستی؟

برو دکتر نوبت بگیر پول و همه چی رو واریز کن بگو دارم میرم دیگ تو این حالت که نمیتونن جلوت رو بگیرن 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عزیزم خیلیییی زیبایی. فقط شبها زود بخواب ک چشمان گود نره کم کم بینیت هم بیشتر ب صورتت میشینه. بینیت کوچیکه فقط لاغری مشخصه. بینی منم شبیه توعه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
چرا عمل نمیکنی وقتی اینقدر ناراضی هستی؟برو دکتر نوبت بگیر پول و همه چی رو واریز کن بگو دارم میرم دیگ ...

اخه من پول دارم ؟؟؟

خانواده ی گدام پولدارن ولی دلشون نمیاد! مردشورشون ببرن ک فقط برای بینی های خودشون خرج کردن

عاشق گربه هام🥺💜

کجاش بده اسی؟برو خداروشکر کن بدتر از اینم دیدم من بخدا بعدم همیشه مثبت فکر کن مثلا ببین چشات چقد قشن ...

چشم به چه دردم میخوره وقتی بینیم ریده تو صورتم اخه

عاشق گربه هام🥺💜