2777
2789

دختر خالم برای بعد محرم عروسی میگیره 

امروز برام تعریف کرد گفت 

دیجی نداریم نه رقصی نه آهنگی 

مرد و زن هم مختلف 

مهمان ها هم در ساده ترین حالت بیان 

دختر خالم خودش مذهبی نیست ولی چادری و اینا است  و خانواده شوهرش و شوهرش مذهبی هستن 

ولی خیلی ناراحت بود 

حتی می‌گفت شوهرش گفته رقص دو نفره هم نداریم و با مادرم و خواهرهام برقص 

خیلی دوست دارم شرکت کنم چون اولین بارم است ولی از یه طرف برام عجیب هم است 🙂❤️

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس بیشتر شبیه به مهمونیه تا عروسی!

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

وقتی آهنگ نیست چجوری برقصن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی با مادر و خواهرش رقص دو نفره بره؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خب مرض دارن میخوان خرج الکی کنن؟ 

بعدم ناراحتی نداره انتخابیه که خودش کرده باید بسوزه و بسازه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ولی من جای دخترخالت بودم قبول نمیکردم 

مگر اینکه ته دل خودمم همینو میخاس

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

زن ومرد مختلف 🙈

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔