2777
2789
عنوان

بلاخره تونستم ولش کنم🙃

526 بازدید | 23 پست

یسالونیم با ی پسری تو رابطه بودم که انقققدی عاشقش بودمم میمردم واسش.. نشد یبار بهش بی احترامی کنم همیشه تلاش میکردم رابطمون خوب پیش بره اونم یمدت خوب بود ولی بعدش تو بحثو دعواهامون بددهنی میکرد تحقیر میکرد ب راحتی دلمو میشکوند منم چون بیش از حد دوسش داشتم چیزی نمیگفتم 

هستین بقیشو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیاا ی چن هفته پیش قبلا ماه محرم بدجور دعوامون شد تو هایلایتاش بخاطرم ی استوری عاشقانه گذاشته بود رف فورا پاکید بعد چن روزی باز اشتی کردیم گفتم اونو پاکیدی خیلی چیزارو مشخص میکنه گف ن حرصی بود فلان منم چون تولدش نزدیک بود نخواستم کات کنم ک یوق اقا فک نکنه بخاطر کادوو ایناس 

با اجازه استارتر میشه بیاین تاپیک اخرم

من یه آدم انقلابیم و هر جایی به کشورم و انقلابم توهین بشه حتما اونجا هستم و جوابی به افراد نادان و برانداز میدم 😉خب خب اینو حتما بخونید😊 سیمین بهبهانی این شعرو گفته  من اگر کافر و بی دین و خرابم ؛ به تو چه ؟؟؟من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه ؟؟؟تو اگر مستعد نوحه و آهی٬ چه به من ؟؟؟من اگر عاشق سنتور و ربابم ؛ به تو چه ؟؟؟و جواب رهبر کبیر انقلاب به این شعر این بوده کفر و بی دینی ات ای یار ، به ما مربوط است ، بشنو این پند گهربار ، به ما مربوط است.تو که با لهو و لعب در پی مستی هستی ،میکنی جمع گرفتار ، به ما مربوط است.بی خیالت بشوم بارش طوفان بلا ،میرسد از درو دیوار ، به ما مربوط است.آنچه آمد به سر طایفه نوح نبی ،میشود واقعه تکرار ، به ما مربوط است.من اگر لایق الطاف خدایم ، به تو چه؟تو کنی جامعه بیمار ، به ما مربوط است.تو اگر می بخوری در پس خانه ، چه به من؟گر بیایی بر انظار ، به ما مربوط است.تو به این کوه گنه عامل شیطان گشتی ،شده ای نوکر دربار به ما مربوط است.گر نبندیم بر پوزه او قلاده ،میدرد همچو سگ هار ، به ما مربوط است. با هر بار خوندش متوجه میشم هیچکسی نمیتونه عاقل تر و بالغ 

گفتم بمن میگی بی لیاقت!؟؟؟

منی ک بخاطرت تو رو همه وایستادم حتی مامانم 

بعد اونهمه سختیو روزای بد چون خانوادم مخالف رابطمون بودن میگفتن خوب نیس برات..بعد اونهمه مدت الان بمن میگی بی لیاقتی..

خلاصه من فقط بخاطر تولدش مونده بودم ب خودشم گفتم بعد تولدت کات میکنم همش میگف ارره شاید بهتر از منو پیدا کردی فلان 

گفتم بمن میگی بی لیاقت!؟؟؟منی ک بخاطرت تو رو همه وایستادم حتی مامانم بعد اونهمه سختیو روزای بد چون خ ...

خب

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

روز تولدش گفتم بیا کادوتو بدم گف نه بیا ببینمت ی دورم بزنیم تولدمه دیگ تو این مدت ک هیچوق سعی نکردی منو ببینی یعنی میدیدماا ولی تو ماشینو ی دور بیرون اونم با هزارجور ترسو بهونه..خلاصه ب مامانم التماس کردم ک بزار کادوشو ببرم بدم ی نیم ساعت ببینمش بیام گف باشه 

گفتم یساعت پیش دیدم پیج دختر تو فالوراته چرا ریموش نکردی؟ چطورع ک ی پسری منو فالو کردنی همون لحظه ریموش میکنم چون میدونم دوس نداری.. گف بخدا کردم گفتم باشه بده ببینم گف باشه بیا تو دست خودم ببینم بزا نشونت بدم فالورامو ببین اصلن دختری هس

گرفتم ازش تا خودم چک کنم بخدااا داش از استرس میلرزید دستاش یخ بود کلا رفتارش همه چیو مشخص میکرد دید دارم همه جارو چک میکنم فورا گوشی منو بهونه کرد گف باشه بده منم مال تورو ببینم دادم گفتم بیا ببین..بعد گف ن گوشی منو بده ب خودم گوشیمو نبین😐

گرفتم ازش تا خودم چک کنم بخدااا داش از استرس میلرزید دستاش یخ بود کلا رفتارش همه چیو مشخص میکرد دید ...

دقیقا درک میکنم خیلی لحظات سختیه تجربش کردم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍