2777
2789

جمعه خواستگاریمه (طبق اون چیزایی که تاپیک قبلم گفتم الان قبول کردم جمعه میان جلسه اول خواستگاری😊) من چه لباسی بپوشم با توجه به ویژگی های ظاهریم ، خوبه و بهتر نشونم میده؟

قدم کوتاهه۱۵۹ ، کمرم باریک خوش اندامم تقریبا،پوستم سفید،چشمام مشکی، بینی متوسط، موهامم خیلی بلنده

بنظرتون رنگ کنم موهامو یا مشکی جذاب تره؟

بنظرتون چه آرایشی داشته باشم ؟ نود یا کیوت؟

بگید توروخداااا😍😘😘

عزیزم خواستگاریته عروسی نیست که رنگ مو چرا 

یه ارایش نود موهاتم ببند یا کت شلوار بپوش یا شومیزی جیزی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواستگاریته عروسی نیست که رنگ مو چرا یه ارایش نود موهاتم ببند یا کت شلوار بپوش یا شومیزی جیزی

واسه امضات دعا کردم گلم❤️

آخه میخوام به دل مامانش بشینم

با کت و شلوار سنم نمیره بالا؟

۱۶🙈😊

چون کم سنی ذوق داری از یه بزرگتر حتما مشورت بگیر بعدا پشیمون نشی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

۱۶🙈😊

نمی‌دونم چی بگم 

ولی من اگه ۱۶ سالگی ازدواج میکردم الان که ۲۳ سالمه اون آدمی که ۱۶سالگی انتخابم بود الان نمیخواستمش چون طرز فکرم ۱۸۰ درجه تغییر کرده 

این سن دوران رشد و تغییره خیلی دقت کن و مشورت بگیر زوده یکم 

زیاد تو نامزدی بمونین زود عقد نکن تا کامل شناخت پیدا کنی

واسه امضات دعا کردم گلم❤️آخه میخوام به دل مامانش بشینمبا کت و شلوار سنم نمیره بالا؟

وقتی اومدن خواستگاریت یعنی به دل مامانش نشستی بعدم اصل کار کس دیگست اگر کت شلوار دوست نداری شونیز شلوار یا حتی دامن بپوش میدونم ذوق داری خیلی زیاد ولی هر چیزی زیادش خوب نیست حتی ذوق چون باعث میشه هیجانی تصمیم بگیری شاید حرفای من برات خیلی شیرین نباشه ولی بهتره که یکم رعایت کنی و عادی جلوه بدی چیزی که زیاده واسه دختر خواستگار بعد از الان تو این فکر نباش مادرش و خواهرش بابد روی چیزای ویگه متمرکز باشی اگر بخوای به اینا دقت کنی از اصل مطلب غافل میشیو ممکنه همه چی خوب پیش نره 

بابت دعات ممنونم نازم خوشبخت بشی❤️

من اکثرا انلاینم کاری داشتی ریپ بزن روم❤️

نمی‌دونم چی بگم ولی من اگه ۱۶ سالگی ازدواج میکردم الان که ۲۳ سالمه اون آدمی که ۱۶سالگی انتخابم بود ا ...

مرسی گلم💕

اصلا قرار نیست نامزد هم بکنیم

قراره فقط تا ۱۸ سالگیم آشنا بشیم 

بعدش نامزد کنیم 

چون کم سنی ذوق داری از یه بزرگتر حتما مشورت بگیر بعدا پشیمون نشی

مرسی قشنگم💕

قرار نیست ازدواج یا حتی نامزد کنم

قراره تا ۱۸ سالگیم فقط آشنا بشیم و باهم باشیم😊

دعا کن همه چی خوب پیش بره

وقتی اومدن خواستگاریت یعنی به دل مامانش نشستی بعدم اصل کار کس دیگست اگر کت شلوار دوست نداری شونیز شل ...

مرسی خواهری🫂💕😊

خودمم ی ذره استرس دارم ولی فکر نکنم موقعیت بهتر از این واسم باشه 

بنظر شما من رو چه موضوعی متمرکز بشم؟

مرسی قشنگم💕قرار نیست ازدواج یا حتی نامزد کنمقراره تا ۱۸ سالگیم فقط آشنا بشیم و باهم باشیم😊دعا کن ه ...

ایشالا خوب پیش میره عزیزم❤️

مرسی خواهری🫂💕😊خودمم ی ذره استرس دارم ولی فکر نکنم موقعیت بهتر از این واسم باشه بنظر شما من رو چه ...

تحصیلت پوششت اشتغالت محل زندگی برنامه اینده کلا