2777
2789
عنوان

توحرم امام رضا ع دعا گوتونم

134 بازدید | 34 پست

روز هفتم‌‌‌‌...

ازتون خواهش میکنم برای من دعا کنید.خسته ام خیلی خسته.بیاین امام رضا رو به جان پسرش قسم بدیم سفارشمون و پیش خدا بکنه.دعا در حق همدیگه میگیره برای من دعا کنید بریدم😔به نیت خودم و شما دعای توسل میخونم هدیه به جواد الائمه.التماس دعا😔 برای یکی از عزیزانمم که روتخت بیمارستان دعا کنید😔😔برای مشکلای مالیم که نفس من و شوهرم و بریده دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا سمیه

انشالله حاجت روا شی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

الهی مریضتون خوب بشه و مشکلات مالی و کل زندگیتون خوب بشه 🎀✨

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

الهی مریضتون خوب بشه و مشکلات مالی و کل زندگیتون خوب بشه 🎀✨

دعا کن همه بطلبه

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منو میشناسی دیگه فک کنم😔😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلامتیم بهم برگرده

بابام مامانمو اذیت نکنه 

بابام سر عقل بیاد 

تصمیمم درست باشه

بتونم حقمو بگیرم