2777
2789

نمیدونم قراره با این پول کفن بخرم براش یا چی

جلو سگ بندازن برنمیداره 

حامله ام هستم ماه های آخرمه 

میگه مگه میخوای چی بخری بسته

ننه خوابشو داره میبره کربلا الهی روز خوش نبینن

اونو هم با قهر و دلخوری داد نمیداد اولش اصلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز برا تو اونو داده شوهر من کارت خودمم گرفته رفته کربلا ولی برا خونه هر چی لازمه گرفته گفتم بچه مریض شد پول ندارم چه کنم گفت بابام زنگ بزن ببرتش دکتر 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

ماه ۹ داره تنهات میذاره؟

واقعا بعضی مردا لیاقت پدر شدن ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آره اونو هم با منت ولی کاش نمیداد چیه داده

اگه تو خونه وسایل داری خوبه دیگه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

ازعصری چقد تاپیک زدیدخترخوب اینقدر حرص خوردن واسَت خوب نیس الخصوص ک بارداری، بدون بحث و دلخوری در آر ...

به زور همینو داد یعنی هنگ کردم توقع داشتم حداقل یک تومن بزنه