2777
2789

خیلییی سوال مسخره ای هست .... میدونم ...

ولی خب واقعااا برام سواله ... 

من ۲۲ سالمه ... ۳سال پشت کنکور بودم تا دانشگاه قبول بشم .... یعنی ۱ ساله دانشگاه میرم و .‌‌.. سر این همش فکر و ذکرم درس خوندن بوده و تا حالا هم دوست پسر نداشتمممم.‌..‌‌ ولی خیلیییی دختر احساسی و رمانتیکی ام .‌‌ دوس دارم یه رابطه ی عاشقانه ی دو طرفه رو تجربه کنم ... یه عشق پاک که در نهایت به ازدواج ختم بشه.‌..‌ 

ولی از طرفی همش گوشه خونه ام ... پیج اینستام خصوصیه و حتی عکسی از خودم نذاشتم .... 

دانشگاهمم یه شهر دیگه ست و تازه دخترونه هم هست ....

خب اصلا با شرایط من اینجور موقعیت ها به وجود نمیاد که🥲🥲

هی .‌.. دلم گرفته بود تایپیک

زدم ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله به موقعش همچین چیزی رو تجربه میکنه.فقط یکمم باید زرنگ باشی و زنونگی بلد باشه.تو اجتماع باشی ‌و ظاهر معقول داشته باشی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من شیش هفت سال به یه آدم سمی بودن که اصلا دوسم نداشتی و دهنمو سرویس کرد بعد از کات از ۷۰ کیلو شدم ۴۰ کیلو و افسرده شدم 

بعدش بطور اتفاقی نامزدمو دیدم و باهاش آشنا شدم با اینکه خیلی حال روحیم خراب بود 

چند سال دوست بودیم حس میکردم پرنسسم انقد باهام خوب رفتار کرد هنوزم همینطوره خداروشکر کل روزای تلخم برام جبران شد 

به نظرم کار خداست هرچی قسمت باشه همون میشه

دختر پیدا کنه میشه رابطه یک نفره پسر خودشو به اب و اتیش بزنه به دختره برسه میشه رابطه عاشقانه

منظورم اینه خب چطور همچین موقعیت هایی به وجود میاد ؟ 

وگرنه من خودم اینقدر مغرورم که از تنهایی کپک بزنم خودم اول نمیرم سمت یه پسر ......

چه رشته ای میخونی

میگن جو دانشگاه های علوم پزشکی و حتی بیمارستان اینجوریه که اکثرا درخواست دوستی و اینا میدن 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

منظورم اینه خب چطور همچین موقعیت هایی به وجود میاد ؟ وگرنه من خودم اینقدر مغرورم که از تنهایی کپک بز ...

تو محیط کار، مسیرش، دانشگاه پسره باید خوشش بیاد

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

اسی به هرحال باید یکار کنی یا بری بیرون یا توی مجازی نمیشه ک همچیو قفل کردی

دقیقاااا 

بعد من تیپم خداییش خوبه ... قیافمم خوبه اوکیه ... بیرون که میرم یه پسر بهم نگاه میکنه همچین اخم میکنم .... فک کنم به خاطر همین اخلاقمم هست🥲

دختر پیدا کنه میشه رابطه یک نفره پسر خودشو به اب و اتیش بزنه به دختره برسه میشه رابطه عاشقانه

نه اینطوریم نیست من روابط خیلی خوبی داشتم و دارم که اتفاقا خودم پیدا کردم و درخواست دادم 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

نه اینطوریم نیست من روابط خیلی خوبی داشتم و دارم که اتفاقا خودم پیدا کردم و درخواست دادم

یجوری نیست دختر درخواست بده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

میشه بپرسم چطوری با همین نامزدتون آشنا شدین؟🥲

دانشگاه دانشگاه ما این مدلی بود که دخترا و پسرا کلاساشون کاملا جدا بود 

فقط تو حیاط همو می‌دیدن

با چند تا از دوستای دخترم داشتیم حرف می‌زدیم 

اونم با دوستای خودش بود 

همو دیدیم 

چند روز بعد گفت بیا بریم بیرون یکم حرف بزنیم

همین دیگه😂باهاش حرف زدم دیدم به به انگار ده ساله میشناسمش