2777
2789
عنوان

عمل سنگ کلیه

46 بازدید | 11 پست

سلام من یکساله کلیم سنگ داره رفتم پیش یه دکتری قرص ودارو داد خیلی گرون خوردم وبعد یکسال اصلا سنگام نرفتن بلکه اومدن تو حالب گیر کردن.حالا سوالم اینه پیش یه دکتر دیگم رفتم گفت باید اول میرفتی سیتی اسکنتا معلوم میشد نه سونوگرافی، گفت باید عمل شی بالیزر وبعدش فنز میزنم میخاستم بدونم کسی انجام داده یا میدونه چه جوریه عملش وآیا خییلی درد داره یا نه دکتر زن بهتره انجام بده یا مرد ممنون آخه تو شهر ما فقط یه دکتر زن داره که اونم خیییلی پولکیه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی موقعا ولی بدنم خخییلی گرمه یعنی تب زیاد دارم

تب شما ربطی به سنگ کلیه داره؟

یعنی بخاطر اونه یا سرما خوردگی و...

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

تجربه ای دارید؟

نه اما به دو نفر که سنگ کلیه داشتن گفتم که عرق خارخاسک و خارشتر بخورن دردشون خوابید...اگه یه ماه دوماه ادامه بدین میوفته

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

نه اما به دو نفر که سنگ کلیه داشتن گفتم که عرق خارخاسک و خارشتر بخورن دردشون خوابید...اگه یه ماه دوم ...

دکتر گفته فقط عمل میشه حتی گفت یه دونه قرص نخور نه دلنوشته نه چیزی

دکتر گفته فقط عمل میشه حتی گفت یه دونه قرص نخور نه دلنوشته نه چیزی

چی بگم

میل شماست

این خارشتر خارخاسک هم مثل آبه...چیز خاصی نیست

درد شما بخاطر اینه که سنگ جلوی مسیر لوله کلیه رو گرفته

خارشتر خارخاسک اینو باز میکنه...همین

خطری نداره

سلام عزیزم. منم مادرم کلیه ش سنگ سازه و هر چنوخ یکبار باید بره سنگ شکن. خود عمل چون بیهوشی داره دردی رو حس نمیکنین ولی بعد عمل استنت میذارن ک راه دفع سنگ ها باز باشه و حالب دچار انسداد نشه. حقیقتش بیشتر از خود عمل این استنتی ک جاگذاری میکنن تا وقتیکه دکتر بهتون تاریخ بده برای درآوردنش اذیت میکنه. 

سلام عزیزم. منم مادرم کلیه ش سنگ سازه و هر چنوخ یکبار باید بره سنگ شکن. خود عمل چون بیهوشی داره دردی ...

میدونم اذیت میکنه من هشت تا سنگ دارم که یکیش دکتر گفت باید عمل شی وبرای بقیش فنر میزارم تا بیان بیرون