2777
2789

من امسال دوزادهم بودم با ی تاپیک صبح که اتفاقی دیدم یادشون افتادم واقعا آدم درستی بودن و روی من خیلی حساب باز میکردن ، از تایمش میزد بنده خدا با من صحبت میکرد ولی من به دلایل خانوادگی نتونستم خوب تلاش کنم واقعا شرمندش شدم کارش واقعا عالی بود 🥺🩷

بنظرتون براش دسته گل ببرم دو دلم چون روم نمیشه 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پول میگرفته وظیفشو انجام بده

گفتم بیشتر از وظیفش انجام داده

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
قبولیت ببر براش

اره‌ اینجوری بهتره واقعا 

اسمت واقعا ملودیه؟ هم اسمیم

مشاورت آنلاین بودا؟

آره خیلی خوب بود ولی هفته ای ی بار تماس داشتیم 

بچه ها شما اسم کیارش سادات رفیعی رو بعنوان مشاوره شنیدین ؟ میخوام ببینم چطورا

نه رشتم انسانیه

مشاورت کی بود عزیزم؟

یکی از مشاورای شهرمون مال موسسه خاصی نبود شاید راضی نباشند اسم و فامیلشونو بگم ولی عاللللییییی بودن