2777
2789

ما هم تو همین فازیم ولی قبل پریودمه اعصاب ندارم 

الان هم یه متن معنادار براش فرستادم حالش گرفته شه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید باهم صحبت کنید ببینید از چی ناراحتید ولی یه چیزو همیشه به عنوان رمز زندگیت ازش استفاده کن و با خودت همیشه بگو اینم میگذره 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

همین که به حسی که بهت داره فکر میکنی. یعنی اینکه ته قلبت دوسش داری. تمام ویژگیهای مثبتشو تو ذهنت مرور کن. یکم بیرون برو و به خودت استراحت بده.چند دقیقه به نبودش فکر کن ببین چه حالی میشی. انشااله همه چی درست میشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

منم اینجوری بودم

بعدا یه روز واسه شوهرم نامه نوشتم و همه چی رو بهش گفتم. اینه من سردم. اونم سرد شده.

مشاوره هم که رفتم گفت تو از خودت ناراضی هستی. اول خودتو درست کن. رابطه ت با شوهرت درست میشه. گفت چون خودتو دوست نداری اونم دوست نداری. 

گفت پیش قدم شو. منتظر نمون اون بیاد. تو برو. با یه نامه.

خداییش الان خیلی بهتریم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

منم بعضی وقتا اینطوری میشم اوایل هی میشستم غصه میخوردم گله میکردم حالا اون طفلک هی میگفت چی شده چرا اینطوری شدی محلش نمیدادم

بعد یک بار اینطوری شدم نشستم رو یک کاغذ خوبیاشو نوشتم چتای عاشقانمونو خوندم چیزایی که برام خریده بود نگا کردم براش سعی کردم یک غذای جدید یا یک شیرینی جدید درس کنم بعد وقتی اومد تشکر کرد تمام حس بدم از بین رفت 

این طبیعی به خاطر هورمون های خانوماست ولی تو این موقعیت فقط باید شاد باشی حتی به الکی و تظاهر مطمئن باش تاثیر داره

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

ذکر یا ودود رو زیر لبت همش ذکر کن به سوهرتم بگو بکنه. یه مسافرت 2تایی هم برین حتما. مشاوره به نظر من برا سما الان لازم نیست چون شما مشکل حادی ندارین که فقط مشکل احساسی دارید

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!