2777
2789
عنوان

دلت بخواد کسی بمیره گناهه ❓❓❓❓❓

107 بازدید | 13 پست

ی زن دایی دارم ی سلیطه ب تموم معناس 

واقعا دلم میخواد بره بمیره

گناهه؟ 

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکشتیش که😕 

حالا درسته خوب نیستش آرزوی مرگ کسی کردن و کلی وایب منفی جذب می‌کنی خودت

ولی خب به قتل هم نرسوندی دیگه گناه باشه

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

اره دلت نخاد

پس میزنم لت و پارش میکنم دلم خنک شه حداقل 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ی جا خوندم هرچی برای بقیه بخوای همون برای خودت میشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نکشتیش که😕 حالا درسته خوب نیستش آرزوی مرگ کسی کردن و کلی وایب منفی جذب می‌کنی خودتولی خب به قتل هم ...

عه خوبه پس 

ن بابا قتل نه

ولی متنفرم ازش خیلی اذیت میکنه خیلی دخالت میکنه خیلی نفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی جا خوندم هرچی برای بقیه بخوای همون برای خودت میشه

پس چرا اون اینقد بدما رو میخواد اینقد اذیت میکنه خودش بهترین زندگی رو داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس چرا اون اینقد بدما رو میخواد اینقد اذیت میکنه خودش بهترین زندگی رو داره؟

اون شاید مایه امتحان شماست 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

دوست عزیز

می خوام به عنوان مربی روابط سمی و هیپنوتیزم نظرم رو بگم، شاید مفید باشه و شاید هم نباشه:

من کاری ندارم گناهه یا نه

ولی چون این نیت در دل ما، نشونه‌ای از کینه، خشم حل‌ نشده و آرزوی نابودی برای دیگریه، که روح آدم رو آلوده و سنگین می‌کنه. 

حتی اگه اون فرد واقعاً بدرفتاره، دعا برای مرگش، بیشتر به ما آسیب می‌زنه تا به اون

اینکه دلت بخواد کسی بمیره، معمولاً نشونه‌ی اینه که:

تو احساس ناتوانی در برابرش می‌کنی،

نمی‌تونی حق خودتو بگیری یا مرز بذاری،

و ذهن ناخودآگاهت دنبال راه فراره: حذف کامل اون فرد از زندگی‌ت.

درواقع، تو نمی‌خوای اون بمیره؛
تو می‌خوای اون آزار دادنش تموم بشه.
ولی چون حس می‌کنی راه دیگه‌ای نیست، ذهن ‌ت مرگ رو راه نجات میدونه.

راه بهتر چیه؟

به جای نفرین و آرزوی مرگ، از خودت بپرس:

چرا هنوز اجازه میدم این آدم تا این حد رو اعصابم باشه؟

چه مرزی میتونم بذارم تا کمتر اذیت بشم؟

چطور میتونم بدون نیاز به حذفش، از تأثیرش کم کنم؟

اگه نمیتونی مستقیماً باهاش برخورد کنی، شاید بشه با کار روی ذهن خودت (مثلاً با تکنیک‌های هیپنوتیزم، تصویرسازی، یا تمرینات ذهن‌آگاهی)، اثر منفی‌ ش رو خنثی کنی.

پیشنهاد برای خودت:

هر بار که زندایی اذیتت کرد، به جای گفتن الهی بمیره، بگو:

الهی از زندگی من دور بشه، یا من اونقدر قوی و بی‌ تفاوت بشم که هیچ تأثیری روم نذاره.

این دعا هم کم‌کم ذهنت رو آروم می‌کنه، هم بار منفی کمتری داره، هم تو رو سبکتر نگه میداره.

با احترام

دوست عزیزمی خوام به عنوان مربی روابط سمی و هیپنوتیزم نظرم رو بگم، شاید مفید باشه و شاید هم نباشه:من ...

مرسی گلم مفید بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزرگوارید

الان دیدم مردی

ببخشید خیلی صمیمی حرف زدم 😂🙏🏻 

1
5
10
15
20
25
30
35
40