2777
2789

خانما میشه راهنماییم کنید

ما هر سال عید از 29 اسفند تا 13 فروردین میریم کیش با خانواده شوهر. از وقتی ازدواج کردم هیچ سالی پیش خانواده خودم نبودم عید رو. امسال با خانواده شوهر دعوام شده به خاطر دخالتهاشون که باعث ایجاد دعوا بین من و شوهرم میشد. دخالتشان باعث شد برا اولین بار تو طول زندگی مشترکم از شوهرم سیلی بخورم . خیلی از این اتفاق ناراحت بودم برا همین به خانواده شوهرم گفتم دخالت شون داره باعث مشکل بین من و شوهرم میشه اونا هم اومدن خونمون ( مامانم هم خونمون بود )و نشستن گفتن ما چه بدی بهت کردیم، بشکنه دستمون که نمک نداره، بچه ما چه گناهی کرده که گیر تو افتاده. منم گفتم دخالت شما داره زندگیمو به گند میکشه دست بردارین. بعد شروع کردن به فحش دادن به من و مامانم. البته شوهرم هم با تلفن داشت بهشون بد و بیراه میگفت که شما بیجا کردین رفتن خونه من سراغ زنم. پاشین برید از خونم بیرون. باباش جواب میداد به شوهرم که ما کاریش نداریم زن پتیاره تو هست که داره داد و بیداد میکنه. همه این اتفاقا جلو مامانم افتاد. خیلی دلم شکست وقتی اینجوری گفت به شوهرم. تقریبا 4 ماه باهاشون قطع رابطه کردم.فقط هفته ای نیم ساعت شوهرم میرفت بهشون سر میزد. حالا نزدیک عید شده ترسیدن آبروشون بره جلو داماداشون یه جعبه شیرینی گرفتن مثلا برا آشتی رفتن خونه بابام اینابه ما هم گفتن بریم که از دل ما هم در بیارن ولی یه کلمه هم حرف نزدن. حالا شوهرم میگه اونا پشیمون شدن اومدن آشتی کردن این هفته بریم خونشون برا روز مادر. عید هم بریم کیش. من گفتم نمیام کیش. در ظاهر شوهرم قبول کرده ولی میدونم اگه نره حوصلش که سر میره به من گیر میده دعوامون میشه که تو نذاشتی بریم کیش وگرنه الان حوصلمون سر نمیرفت و تعطیلات عید رو از دلم در میاره. از طرفی حرفای خانوادش از دلم بیرون نرفته و حس میکنم اگه برم باهاشون خودمو کوچیک کردم. چکار کنم به نظرتون؟

خوب نرین کیش برین جای دیگه مسافرت با دوست یا خانواده خودتون

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هزینه سفر زیاد. تو کیش خانوادش خونه دارن ما هم الان خیلی بدهی داریم اینکه بخوایم جدا بریم یکم سخته برامون. در واقع یا تابستون میتونیم بریم یا عید. خودم ترجیح میدم تابستون بریم ولی شوهرم خیلی اهل سفره میگه هم عید بریم هم تابستون

وای چه خانواده هایی هستن پامیشن هیچی نشده میان خونه عروس لشکر کشی اصلا نرو بگو بریم جای دیگه با خانواده خودت یا اگه میتونی دائم برو مهمونی اوف اوف پدرشوهر به عروس بگه پتیاره ای خدا تف ننداختی تو صورتش

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
وای چه خانواده هایی هستن پامیشن هیچی نشده میان خونه عروس لشکر کشی اصلا نرو بگو بریم جای دیگه با خانو ...

من هیچ حرفی نزده بودم بهم اینو گفتن اگه حرفی زده بودم که دیگه هیچی

من هیچ حرفی نزده بودم بهم اینو گفتن اگه حرفی زده بودم که دیگه هیچی

بهتر که حرف نزدی اونجوری اونا خراب شدن

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
دوتایی برید مسافرت  در ضمن این همه آدم عید مسافرت نمیرن یکیش هم خودما  مگه قراره هر سال ...

بدبختی همین جاست. همه فامیلاشون میرن مسافرت، شوهرم هم میگه چرا اونا برن ما نریم. بریم خاله بازی کنیم خونه همدیگه

بدبختی همین جاست. همه فامیلاشون میرن مسافرت، شوهرم هم میگه چرا اونا برن ما نریم. بریم خاله بازی کنیم ...

دقیقا مثل بابای من

خب دوتایی برید جای نزدیک برید که خیلی هزینه نشه درضمن شوهرتون که مسافرت دوست داره باید هزینه هاشم قبول کنه

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

من دو سال پیش عید تهران بودم 

یه شب رفتیم آب گرم رینه بعد از پلور ... یه روز رفتیم کاخ سعد آباد..... یه روز رفتیم مهمونی یه روز رفتیم تجریش گشت و گذار و ..... تعطیلات تموم شد .... برید تهران گردی ....

انقدر خوش میگذره که نگو تهران خلوت و خوش آب و هوا هم میشه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
دقیقا مثل بابای من خب دوتایی برید جای نزدیک برید که خیلی هزینه نشه درضمن شوهرتون که مسافرت دوست دار ...

میدونی چیه عزیز، با خانوادش خیلی بهش خوش میگذره اینکه میشینن تا دیر وقت با هم حرف میزنن. کلا وقتی خانوادش جایی میرن که ما نمیریم کلی غر میزنه سرم که به اونا داره خوش میگذره ما دو نفری بهمون خوش نمیگذره و حوصلمون سر میره. حالا با هر بدبختی پول جور بشه و خودمون بریم سفر بازم چشمش دنبال خانوادشه که به اونا خوش میگذره به ما نه

میدونی چیه عزیز، با خانوادش خیلی بهش خوش میگذره اینکه میشینن تا دیر وقت با هم حرف میزنن. کلا وقتی خا ...

خب این سری شما برو و همش توی سر شوهرت بزن بگو به من خوش نمیگذره قیافه بگیر بزار از دماغش در بیاد 

تیکر 1000 روزگی شازده 👑