2777
2789
عنوان

عاشق چیزی شدن هنر نداشتن اون چیزه

202 بازدید | 23 پست

نمیدونم طرز فکر من چقدر درسته من خودم عاشق شدم خیلیم عاشق شدم و ازدواج کردیم و الان از هر وقتی بیستر دوسش دارم 

اما اون عشق اتشینی که ادما قبل از داشتن و به دست اوردن چیزی دارنش به خاطر عدم شناخته ،یه تصویر بی نقص و تخیلیه حتی یه چیز هورمونیه 😅

عشق ارزشی نداره اون دوست داشتن و صمیمیتی که بعد از تموم شدن عشق به دست میاد با ارزشه اما 

البته بازم میگم نظر منه ها شاید خیلیا مخالف باشن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اون صمیمیت بعدش هم نوعی عشقه 

میشه با روش‌هایی عشق اولیه رو تو زندگی زنده کرد 

مثل کسی ک یتیمه و مادر نداره فکر میکنه مادر داشتن خیلی عالیه و خب واقعا هم هست حالا ی نفر مادرش بشه درسته گاهی قهر و آشتی پیش میاد ولی اون عشق اولیه خاموش نمیشه هیچوقت

نمیدونم.عاشق شدم‌و نرسیدم.ولی کاش میرسیدم💔زخم بزرگی بهم زده شد

همین باعث میشه به این نتیجه برسم عشق در صورتی‌عشق میمونه که به نتیجه نرسیده باشه اما بازم میگم ارزش صمیمیت بعد از عشق بیشتره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

همین باعث میشه به این نتیجه برسم عشق در صورتی‌عشق میمونه که به نتیجه نرسیده باشه اما بازم میگم ارزش ...

کاش آدم برسه و بدونه اونی که فکر میکنه نیست

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

عشق مثل به آتیشه اگر مدام شعله ور باشه برای سلامتی خوب نیست این همه هورمون هیجان  

تو تصور کن روزهای اول که عاشق به نفر هستیم بدنت توی چه حالتی قرار میگیره تا اسمش میاد تپش قلب میگیری دمای بدنت می‌ره بالا مدام بهش فکر می کنی و این معمولا خوابت رو مختلف می‌کنه و اجازه نمیده روی کار و پیشرفت تمرکز کنید 

و ... 

تمام اینها اگر برای مدت طولانی توی بدن بمونه تبدیل میشه به بیماری قلبی و عصبی 

برای همین وقتی بهش رسیدی آروم آروم بدن به وجودش خود میگیره و اون هیجان از بین می‌ره و حس آرامش جایگزینش میشه و این به سلامتی و رشدت کمک می کنه

بنظرم اون صمیمیت بعدش هم نوعی عشقه میشه با روش‌هایی عشق اولیه رو تو زندگی زنده کرد مثل کسی ک یتیمه و ...

ببین منظورم اون عشق اتشینیه که ادم فک میکنه اگه این نشه دیگه ادمی نیست تو دنیا که بشه براش اون حسی که فک میکنی فقط تو توی دنیای به این بزرگی تجربه کردی و خدا همین یه دونه تحفه ای که تو عاشقش شده بودی و انقدر خوب افریده عشقی که منطقی پشتش نیست منظورمه 

وگرنه من قطع به یقین کارهایی که برای همسرم حاضرم الان انجام بدم و اون اول حتی بهش نمیتونستم فکر کنم این چیزی که الان بینمون هست خیلی ارزشمند تره 

به نظرم اون عشقی که یهویی و بدون شناخت قبلی به وجود بیاد بله همینطوره 

اما وقتی طرف رو شناختی و بعد عاشقش شدی عشقتم به چیز تدریجی بوده نه یهویی و به قول خودتون هورمونی....اون عشق هیچی ازش کم نمیشه 

ولی بازم قبول دارم اگه دوطرف بعد ازدواج بلد نباشن رابطه شون و صمیمیت شون رو پایدار نگه دارن ممکنه همه چی واقعا خراب بشه 

یه رابطه ... یه عشق ... نیاز به مراقبت داره تا رشد کنه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
عشق مثل به آتیشه اگر مدام شعله ور باشه برای سلامتی خوب نیست این همه هورمون هیجان تو تصور کن روزهای ...

اره واقعا منطقیه اون کشش اولیه و تصویر بی نقص به ادم صدمه میزنه و منطقیه که موندگار نباشه 

به نظرم اون عشقی که یهویی و بدون شناخت قبلی به وجود بیاد بله همینطوره اما وقتی طرف رو شناختی و بعد ع ...

ببین برای من یه عشق یهویی بود اما مثلا همون احساسات و شیش سال بعدش قبل ازدواجمون هم تجربه میکردم انگار اصلا نمیشناختمش و الان دوباره اون اتیش افتاده تو جونم 😂 بعد کم کم دیدم تا حدی شیطنت هورموناست واقعا 

آنچه پنهان در میان سینه باشد عشق نیست 

عاشقان با رسم رسوایی به میدان می روند 

همین جوری این شعره یادم اومد 

ما هم با عشق ازدواج کردیم البته نمی‌دونم ولی بعد از این سال ها جنس عشق عوض میشه انگار .