2777
2789

کلی بدهکاره زنش از دست چکش استفاده کرده وسایل خونه عوض کرده نزدیک ۳۰۰ تومن طلا برداشت وسایل کارشو خرید هی گف خودم کار میکنم میدم الان زد زیرش با ماهی ۱۵ تومن نمیدونه چیکار کنه چن بار خاسته خودکشی کنه نزاشتیم الان اینو گف برا یخوردش من طلاهامو فروختم بابام یکمشو داد بقیه کمک کردن نزدیک ۲۰۰تومن دیگه چک داره زنشم ماشین برده میگه فقط تحملش میکنم اگه چیزیم بگم میگه مهرمو میزارم اجرا خونه باباتو ازشون میگیرم اوارشون میکنم ما خودمون گرفتاریم برادرم مریض خرحش بالاست خسته شدیم امیدوارم هرچی بهمون عذاب میده خرج دوا درمون عزیزاش بشه خواهرش مریض پول از داداش من میگیره میبرتش خسته شدم دیگه از تنش ازین زندگی ک ی ادم ب زندگیمون ریده 💔🥲

من همیشه بیادت میمونم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت وقتی داشت یکی یکی چکار رو ثبت میکرد حواسش کجا بود؟ 

الان با خودکشی و اینا داره جو میده شما بدهیاشو بدین فردا بپره تو بغل زنش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مهریشوبزاره اجرا خونه باباتو نمیتونه بگیرهترسو نباشیدقاضی طبق درامد قسط بندی میکنهمهریه زندانم نداره

میدونیم خودشم خوب بلده چیکار کنه داداش من خر تا تونست تیغ زد نمیتونه بره خونه باباش چون خونش کوچیک کلنگی وضع باباشم خرابه مونده اوضاع باباش خوب شه بعد بره بیشارم بتیغه

من همیشه بیادت میمونم ...

اینم هس🤔

آخه دسته چک چیزی نیست ازت بدزدن برن کلی خرید کنن و چک بکشن تو متوجه نشی

صاحب چک یکی یکی مرحله با مرحله چکار ثبت میکنه و از همه چیز خبر داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
داداشت وقتی داشت یکی یکی چکار رو ثبت میکرد حواسش کجا بود؟ الان با خودکشی و اینا داره جو میده شما بده ...

تو اینچور تاپیکا فقط یکنفر صحبت میکنه ما نمیتونیم قضاوت درست کنیم،شاید بقول شما طرف داره از خانوادش پول میکنه،وگرنه ما هم زنیم بدون اجازه شوهرمون یه هزاری جرات نداریم از حسابش کم کنیم،قبل از هر برداشتی بهش تطلاع میدیم،چبرسه به چک