2777
2789
عنوان

یکی اینجا میگفت با یه سوره بهترین ازدواجو کرده همسرش هم خیلی پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 131 پست

خواستگارام بد نیستن ولی به دلم نمیشینن تقریبا خسته شدم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مگه داغونن ک ب دلت نیستن

پولی خوبن ظاهری نه 

نمیشه کنارش راه رفت و حس خوب گرف

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگه شوهر پولدار و خوب میخوای راهش اینه که اشنا بشی با پسری که پولدار و خوبه

دخترایی بودن بی اعتقاد ولی شوهرای پولدار و خوب گیرشون اومده چون فامیل هاشون خوب بودن حسود نبودن خواستگار خوب و پولدار معرفی کردن

یکی مثل من یه عمه حسود داره که همش خواستگارای داغون و ندار و معتاد معرفی میکرد کس دیگه ای هم تو فامیل هاش خواستگار معرفی نمیکرد

معلومه باید تا اخر عمر مجرد بمونم چون مجردی بهتره از ازدواج با یه پسر داغون و کل قرآن رو هم بخونم از اسمون که شوهر نمیفته 

یه عده میگن به دخترای مجرد شماها این عبادات رو کنید شوهر گیرتون میاد دخترا اون عبادات رو میکنن بعد که شوهر گیرشون نمیاد و میبینن دخترایی که اعتقادی به خدا هم نداشتن ازدواج های خوبی کردن از دین هم زده میشن اعتقادشون به خدا هم از بین میره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اگه شوهر پولدار و خوب میخوای راهش اینه که اشنا بشی با پسری که پولدار و خوبهدخترایی بودن بی اعتقاد ول ...

چقد حرفات حق بود تا صبح حقققق

منم عمه و خاله ی حسود دارم ک تو دهنت نمیگنجه چ غلطا ک نمیکنن

اهل جادو و جنبلن بیکار و نریضن بااینکه کاری به کارشون نداریم ولمون نمیکننننن

چندسالته😔خیلی میترسم نا آرومم

چقد حرفات حق بود تا صبح حققققمنم عمه و خاله ی حسود دارم ک تو دهنت نمیگنجه چ غلطا ک نمیکنناهل جادو و ...

27 سالم میشه این ماه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پیدا کردی اون سوره رو؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

پیدا کردی اون سوره رو؟

سلام خوبی؟ 

چه خبر؟ شاغل شدی؟ 

منم نظرمو بگم؟ در مورد این تاپیک به اسی هم گفتم:

اگه شوهر پولدار و خوب میخوای راهش اینه که اشنا بشی با پسری که پولدار و خوبه

دخترایی بودن بی اعتقاد ولی شوهرای پولدار و خوب گیرشون اومده چون فامیل هاشون خوب بودن حسود نبودن خواستگار خوب و پولدار معرفی کردن

یکی مثل من یه عمه حسود داره که همش خواستگارای داغون و ندار و معتاد معرفی میکرد کس دیگه ای هم تو فامیل هاش خواستگار معرفی نمیکرد

معلومه باید تا اخر عمر مجرد بمونم چون مجردی بهتره از ازدواج با یه پسر داغون و کل قرآن رو هم بخونم از اسمون که شوهر نمیفته 

یه عده میگن به دخترای مجرد شماها این عبادات رو کنید شوهر گیرتون میاد دخترا اون عبادات رو میکنن بعد که شوهر گیرشون نمیاد و میبینن دخترایی که اعتقادی به خدا هم نداشتن ازدواج های خوبی کردن از دین هم زده میشن اعتقادشون به خدا هم از بین میره