2777
2789
عنوان

وای من از خواستگار سنتی متنفرمممم

247 بازدید | 28 پست

بخدا هر چی رفتم سر قرار تنها مزیت شون پولدار بودن شون بوده اکثرا به مشت آدم بی دست و پا هستن که حتی طرز درست برخورد با خانم رو بلد نیستن و نشستن تا مامان شون نمی‌دونم از کجا براشون زن بگیره 

هر باررررر یکی از اینا زنگ میزنه مامان من اصرارررر که برو ببین هر بار دعوا دارم باهاش 

تا حالا دو تا قرار رفتم افتضاح بودن اعصابم رو خرد کرده 

انگار رو دستش موندم 

حق داری ناراحت باشی از دستش🥲

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقلی ؟ اگه مستقلی بی خیال ازدواج شو

پزشکم خیر سرم 

اصا دوست ندارم ازدواج رو 

اینقدر هم کارم زیاده واقعا نمیتونم کلفتی یه آدم دیگه رو بکنم یعنی ازدواجم کنه اون باید کارای منو بکنه خونه میرسم فقط میتونم بخوابم 

خواستگار سنتی خواستگاری هست که دوست دختر نداره و من ترجیحش میدم با دوست بودن قبلش پس اگه این دو نفر ...

من پسر میشناختم کلکسیون دوست دختر بود آخرش با دختر دوست مامانش سنتی ازدواج کرد چه ساده ای شما 

اتفاقا خواستگار سنتی خواستگاری هست که میخواد اونایی رو پیدا کنه که ویژگی های برتر دارن پدر مادر خوب رشته خوب کار خوب زیبایی و ...

جسارتن حقوق پزشکی چقدره خیلی دوست دارم بدونم پیشنهاد میکنید ؟

بستگی داره پزشک عمومی از ۳۰ تا ۸۰ میلیون می‌تونه درآمد داشته باشه 

نه پیشنهاد نمیکنم روح و روانم داغون شد تو اون هفت سال به هیچکس پیشنهاد نمیکنم