2777
2789

تاپیک قبلم ویژگی هامو گفتم تازه یه بخشیشو وسواس فکریمو نگفتم همه گفتن افسرده ای 

چیکار کنم بنظرتون 

بیرون اینا میرم کمو بیش 

بنظرتون باشگاه ثبتنام کنم یا صبحا برم پیاده روی پارک 

حیفم میاد پول باشگاه بدم میگم پولشو لباس واسه خودمم بخرم شاد میشم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

حيفت مياد پول باشگاه بدى ؟؟پس اين پول به چه دردى ميخوره ؟ ادم از ثانيه بعدش خبر نداره

خب میگم اون پولو خرید کنم کافه برم بیشتر لذت میبرم 

عوضش صبحا پیاده روی برم پاک جنگلی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگم اون پولو خرید کنم کافه برم بیشتر لذت میبرم عوضش صبحا پیاده روی برم پاک جنگلی

اره انجام بده 

منم حیفم میاد پول بر باشگاه بدم خب

ولی خودم تو خونه فعالیت زیاد دارم و پیاده رویم میرم

خدایا شکرت 

حتما كلاس ورزش گروهى برو بيشتر از كافه تو روحيه ات تاثير داره

بخوام برمم باید بدنسازی برم چون تایمش منعطفه گروهی دوس دارما اما تایمشون ثابته

ثابت بهتره برنامه ميده به زندگيت يوگا عاليه شنا فكرت و باز ميكنه ايروبيك هم كلى شادت ميكنه

اخه بخاطر کلاسم ثابت تایماش مختل میشه 

چاقم شدم میگن باشگاه بری ورزش کنی بعدش خیلی گشنت میشه باید جلوی خودتو بگیری حالا من بی ارادا ام تو خوردن

كى گفته جلو خودت و بايد بگيرى؟؟سفيده تخم مرغ پودر پروتيين هويج كرفس كاهو خيار

اینارو بخورم که بدتر گشنم میشه راستی تخم مرغ متنفرم من باید غذا بخورم سیر بشم وگرنه عصبی میشم

پودر پروتيين سيرت ميكنهخوراك لوبياعدسىفيله مرغ

میدونی چیه 

من مجردم 

خانوادم همش درخواست غذای حسابی دارن شامم میندازن گردن من نمیتونم جدا واسه خودم درست کنم یا چون خودم درست میکنم دلم اب میوفته