2777
2789
عنوان

پسره به سوراخ گوشم خندید 😁

345 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه گوشم دوتا سوراخ داره . یه گوشمم یدونه سوراخ

با پسری رفته بودم دیت اول احمق هی به این قضیه گیر داده بود میخندید. زشت نبوده رفتارش؟ من الکی ناراحت شدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اوناس که به ترک دیوارم میخنده

ترکی نبوده جلوش به سوراخ گوشای تو خندیده ردش کن بره

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

میبینی شانس منوووو

بنظرم مشکل یا عیبی نداشتی ک بخواد به رو بیاره دیگه مجبور شده ب سوراخ گوشت بخنده

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من که میدونم

ته دلت عاشقش شدی😌😂 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

این بچه 17/18ساله ها بود طرفت ؟اگر آره طبیعیه اینا عقل ندارند

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»