2777
2789
عنوان

لیزر وایتنینگ نواحی تیره بدن

205 بازدید | 16 پست

لطفا کساییکه تجربشو داشتن جواب بدن 

براشون موثر بوده؟ کلا چند جلسه رفتن و تو هر جلسه تغییر رو در رنگ پوست دیدن؟ قبل و بعدش باید چه مراقبتایی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای لک جای جوش و زخم روی باسن میشه از این لیزر استفاده کرد؟

اگه جای جوش و زخم سفید باشه خیلی سخته که با لیزر بره و این دو تا لیزر جدا از هم هستن. بعضا بنا به تشخیص پزشک جای جوش با پلاسما جت خیلی بهتر میشه

کاش هر کی تجربه داره بیاد بگه. اینجور تاپیکا رو کسی محل نمیده

اگه نزدیک خونتون مرکز لیزر هس میتونی تماس بگیری و ازشون بپرسی بهت جواب میدن

ولی من فکر میکنم برا مشکل شمام کارساز باشه

اگه نزدیک خونتون مرکز لیزر هس میتونی تماس بگیری و ازشون بپرسی بهت جواب میدنولی من فکر میکنم برا مشکل ...

معمولا میگن حضوری بیا، از گرما حوصله ندارم برم بیرون

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

عزیزم اگه به طور ذاتی تیره باشه خیلی سخته که نتیجه بده ولی اگه به مرور زمان به خاطر سایش و اصطکاک تیرگی ایجاد شده باشه تو داروخانه که توصیه کردم و نتیجه گرفتن میگن که کربوکسی تراپی و وایتینگ تونسته یک تا دو درجه روشن تر کنه. خیلی ها از لوسیون روشن کننده مرایم و ترنکسید درمالیفت هم راضی بودن ولی باید روزی دوبار استفاده بشه میگن تو دو ماه یک درجه روشن تر میکنه مخصوصا ناحیه زیر بغل

شما خودت تجربه این لیزر رو داشتی؟

من یه لک سفید جای جوش داشتم پلاسما جت کردم نمیگم کامل ولی ۶۰ درصد بهتر شد . دکتر گفت اگه میخوای باید دو یا یک جلسه هم تکرار شه که نرفتم چون جای خودش تا دو هفته میمونه و شرایطشو فعلا نداشتم ولی اللن دیگه کرم اینا زدنی معلوم نمیشه. البته همه جای جوش ها موثر نیست باید پزشک متخصص معاینه کنه بعد