مرسی که توی دو تا تاپیک قبلم بودین. واقعا کسی رو ندارم احساساتم رو بهش بگم. دیشب از باشگاه که اومدم بیرون ساعت نه و نیم شب بود. اون دور و ورا همه جا داشت تعطیل میشد. تا ۱۰ بیشتر باز نیست مغازه ها و باشگاه. منم همه ی رفت و آمدم با اسنپه. ولی دیشب دیدم آنتن گوشیم پریده و نتم کلا قطع شده و دیشب هیچ کس نبود بیاد دنبالم. گفتم حالا این وقت شب چیکار کنم خودم تنها همه جا هم که دارن میبندن. دل و زدم به دریا رفتم مغازه کراشم که نزدیک اونجاست و میدونم وای فای داره. بهش گفتم میتونم از اینترنت تون استفاده کنم یک اسنپ بگیرم؟ گفت بله بله حتما چرا کنه. گوشیم دادم بهش و به وای فای وصل شدم و اسنپ گرفتم و تشکر کردم گفتم ممنون یک نیم ساعتی هست که معطلم. گفت خب زودتر میومدین. و من چیزی نگفتم. بعدش هم گفت بشینید اینجا تا وقتی اسنپ میرسه. دیگه خلاصه همون لحظه اسنپ رسید و منم اومدم بیرون و رفتم خونه. ای خدا کاش میتونستم هر روز ببینمش🥲
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.