2777
2789

اول بگم چه من چه خانواده همسرم چه خود جاریم از لحاظ فرهنگی و اعتقادی واقعا باز به حساب میایم اینجوری که جاریم قبل ازدواجش با برادرشوهرم با هم سفر خارج از کشور میرفتن و همون موقع حتی چندین بار پیش اومده بود وقتی برادرهمسرم در دسترس نبوده یا خاموش بوده از همسر من یا خودم خبر میگرفتن برای همین اصلاااا فازش و درک نمیکنم 

صبح همسرم قرار بود ماشین و برای من بیاره انگار نتونسته بود زنگ زد گفت داداشم میاره ماشینو منم گفتم من میرم تا میوه فروشی نزدیک خونه پیاده پس بهش خبر بده بیاره اونجا گفت خودت خبر بده منم به برادر همسرم با لحن غیرصمیمی پیامک دادم من دارم میرم فلان میوه فروشی لطف کن ماشین و برام بیار اونجا اگه نزدیکی و تا یه ربع دیگه میرسی نیا دم در خونه  معطل نشی 

الان همسرش زنگ زده که چرا شوهر من ماشینش و برای تو اورده گفتم عزیزم ماشین خودمون بوده اصلا همسرت اورده برام حتی نرسوندمش چون گویا نزدیک خونه ما کار داشت پیاده رفته بعد دید بهانه ای نداره و چیز قابل توجهی برای گیر دادن وجود نداره گفت اگه میخواستی خبر بدی از این به بعد به من خبر بده به شوهرم بگم 😐😐😐😐گفتم من از این به بعد با همسرم هماهنگ میکنم موقعیتی که من و همسر شما رو مقابل هم قرار بده پیش نیاره خداحافظی کردم ولی خیلی متعجبم از رفتارش 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بایا رد داده 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چقد با فرهنگی شما 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

شوهرش تحفه اس؟

چمیدونم بخدا دو ساله ازدواج کرده تازه عروس‌به حساب میاد رفتارای عجیب زیاد داره 😬

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

شاید از همسرش مطمئن نیست

در هر صورت انقد تحت فشار قرار گرفته که بهت زنگ زده سعی کن درکش کنی گلم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

وا من خودم مذهبی ام اما این پیامک به برادر همسر کاملا عادیه 

بسم الله

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
کار بدی نکردی

مطمئنم کار بدی نکردم اصلا توهم اون خانوم و درک نمیکنم من هیچ صمیمیتی با همسرش ندارم