2777
2789
عنوان

موهای دور شکم و سینه

101 بازدید | 12 پست

دوستان من دور سینم و یک خط پایین نافم موی ضخیم مشکی داره احتمال دادم تنبلی تخمدان داشته باشم 

دکتر رفتم سونو هم برام نوشت مشکلی نداشتم آیا تنبلی تخمدان از سونو مشخصه؟؟؟

بابا هر چرت و پرتی که اینجا میگنو باور نکن

همه این موهارو دارن

بعضیا ضخیمه بعضیا کرکی

ربطی هم به تنبلی نداره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا هر چرت و پرتی که اینجا میگنو باور نکنهمه این موهارو دارنبعضیا ضخیمه بعضیا کرکیربطی هم به تنبلی ...

اره واقعا من با حرفای دیگران خیلی شک کرده بودم رفتم سونو خبری نبود باز اون تاپیک دیدم شک افتاد به دلم

اره واقعا من با حرفای دیگران خیلی شک کرده بودم رفتم سونو خبری نبود باز اون تاپیک دیدم شک افتاد به دل ...

چرته باور نکن

ارثیه یا به مامانت و خاله هات رفتی

یا به عمه هات

من خودم به پدری رفتم مادری کم مو هستن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اره درست میگیخانواده پدری هیچ ارث خوب باهاشون نیست🤕😂

من از هردو ارث بردم

مثلا قد و هیکلم به مادری کشیده

چشم و ابرو به پدری

این مورد پشم و برگ هم‌ به پدری متاسفانه😅😂