2777
2789
عنوان

تروخدا هوای بچه هاتونو داشته باشید

266 بازدید | 19 پست

قبل ازدواج تو خونه ی بابام خیلی بهم سخت میگذشت 

انقدر خسیس بود که من فقط امکانات اولیه رو داشتم دوچرخه نداشتم و تو کل عمرم دوچرخه نروندم یجورایی حسرتش به دلم موند

برامون لباس نمیخرید یادمه یبار از لجش که برام کفش نمیخرید منم نداشتم رفت یه جفت کفش پسرونه خرید هنوزم اون حس خجالت و حال بدی که مجبور بودم اون کفشا رو بپوشم باهامه

رستوران نمیبرد یا خوراکی نمیخرید 

مسافرت میبرد انگار اسیر برده یبار یه جایی بردمون که شبیه این جاهای خلاف بود پره معتاد اونشب اگر میموندیم تا صبح حتما بلایی سرمون میومد مامانم نذاشت خرید نمیکرد برامون یا رستوران و اینا نمیبرد

کل افتخارش به گدا لودنش بود که با وجود پول داشتن عاشق فقر و وصله پینه س

الان که دیگه خودم ازدواج کردم سر اون حسرتهای بچگی ولخرج شدم برا خودم و بچه هام لباس میخرم خوراکی میخرم و کل پولم میره هیچی برام نمیمونه انگار یجورایی تلافی اون وقتا رو درمیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینایی که گفتی در لزوم بودن پول مسلما خریداری می‌شده منتها خب نبوده همه یکی نیستن که

عزیزم پدر مادر هردو شاغل هستند پول داشتن خوبم داشتن

الانم وضعشون خوبه مغازه زمین خونه ویلایی ماشین طلا

دقیقا   و چه بدبختیهایی ک از عغده ای بودن سر آدم نمیاد      منم پدرم دقیقا مثل پدر توبود  با این تفاوت ک پدرم لحن بدی داشت  در کل با بچه هاش حرف نمیزد نمیزنه هم حتی ی کلمه    فک میکنه اینجوری پدر سالاریه  در حالی ک هممون زخم خورده ایم هممون ها      بخاطر اون حاضرم هر دردی رو تحمل کنم ولی حامیه بچه هام باشم     😢

عزیزم اینایی که گفتی در لزوم بودن پول مسلما خریداری می‌شده منتها خب نبوده همه یکی نیستن که

نه 

همیشه اینطور نیست 

پدر و مادر منم خسیس بودن 

بعد ازدواجم یک بار رفتم خونه شون 

ظهر شد 

دو تا نیمرو زدم .بابام آمد و گفت اینحا برای خوردن نیا ...

در حالیکه وضعیت مالی شون متوسط بود 

پرکن می‌کنم عزیزم منم تقریبا در چنین شرایطی بزرگ شدم 

حتی وقتی مریض بودم پول نمی‌داد 

همیشه سعی کن چیزای مفید. و خوراکی‌های مفید بخری 

لباس خوب و مارک 

چیزای ارزون نخر 

از بلو بانک که یه قسمت بنام باکس داره استفاده کن برای سهمیه بندی خرج 

یه مقداری هم پس انداز کن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

تو عقده ای نیستیتو نمیخوای بچه هات مثل بچگیای خودتحسرت به دل شنو البته بهترین‌کارو میکنی💐البته از ن ...

اره الان سعی میکنم در حد توانم هواشونو داشته باشم

البته افراطم نمیکنم ولی لباس خوب میپوشونم یا خوراکیهایی که دوست دارن هر چند وقت یبار میخرم 

هی چند روزه دخترم ایس پک میخواست

گفتم بهش ضرر داره هرروز که نمیشه خورد(کلابستنی و این چیزا میگن خیلی مضرره) ولی چون میدونم دوست داری هفته ای یبار برات میخرم

یا مثلا میگه بریم فلان رستوران یا کافه

ماهی دوبار میبرمشون به نوبت

فعلا در همین حد وسعم میرسه

نه همیشه اینطور نیست پدر و مادر منم خسیس بودن بعد ازدواجم یک بار رفتم خونه شون ظهر شد دو تا نیمرو زد ...

وی بگم والا 

درک نمیکنم منتها حتما هست و واقعا ناراحتم می‌کنه شنیدن این طور برخوردا

دقیقا و چه بدبختیهایی ک از عغده ای بودن سر آدم نمیاد منم پدرم دقیقا مثل پدر توبود با این تفا ...

یادم رفت در کنار خساست از بقیه موارد بگم

در این حد که اگر تو خیابون میوفتادم و پام میشکست به هیچ وجه به بابام زنگ نمیزدم

چه فحشها و کتکهایی که نخوردم ازش

چقدررررر تحقیر شدم چه تنها چه تو جمع های خانوادگی و دوستانه

با مامانم دعوا میکرد ما رو هم قاطی میکرد شب چراغا رو خاموش میکرد میگفت باید بشینید تو تاریکی

انقدر سر نماز بدترین برخوردا رو کرد الان با اینکه عاشق نمازخوندنم نمیتونم بخونم یادم نمیره یبار یه شهری مسافرت برد جاهای دیدنی پره مسافر 

مجبورمون کرد تو حیاط اونجا نماز بخونیم فقطم سر عقده ای بودنش که مثلا ملت تحسینش کنن 

الان مریضه ولی همونه تغییر نکرده

دلم باهاش صاف نمیشه

وی بگم والا درک نمیکنم منتها حتما هست و واقعا ناراحتم می‌کنه شنیدن این طور برخوردا

جهیزیه ام رو خودم گرفتم 

حتی خرج عقدم رو خودم دادم 

خدا می دونه چه جور پول جمع کرده بودم و کار کرده بودم و زیر بار قرض و وام رفته بود 

در حالیکه پدرم چندین برابر پول جهیزیه منو تو بانک داشت ..

چقدر از اینکه می دیدم پدر و مادرم خوشحال ن که خرجی برام نکردن می شکستم 

احسنت بهت وایب خوب گرفتم ازت خوب کاری میکنی

قربونت

چون خودم زجر کشیدم نمیخوام بچه هامم حس منو داشته باشن

مامانم اصلا باهامون وقت نمیگذروند

الان من با دخترم چند روز یبار میشینیم انیمیشن میبینیم با هم میریم بیرون میریم گردش

خوراکی میخریم کتاب میخریم