2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفاً بیاید

92 بازدید | 12 پست

سلام من 11هفته باردارم و ضربان قلب 172میزنه همسرم خیلی دلش میخواد بدونه بچه چیه گیر داده آزمایش سلفری بده کسی از روی عکس سونو با ضربان قلب می‌تونه حدس بزنه چیه

اگه ریسک خاصی نداری سلفری نده من بارداری راحتی داشتم ولی از بس الکی آزمایش دادم کم خونی و ضعف گرفتم. برای ان تی برو جایی که تجربه دارن ۷۰ درصد درست تشخیص میدن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ریسک خاصی نداری سلفری نده من بارداری راحتی داشتم ولی از بس الکی آزمایش دادم کم خونی و ضعف گرفتم. ...

برای من مهم نیست اون اذیت می‌کنه میگه ببینم اگه دختره تا بندازید💔میگه من یدونه دختر دارم

به همسرت بگو از خدا فقط بچه ی سالم بخواد. یک هفته ی دیگه صبر کنید سونو جنسیت رو میگه چون سلفری خودش ...

درسته هرچی میگم قبول نمیکنه میگه تا دیر نشده اینو بده رفته حرف زده فردا برم ولی گفتن اگه سلفری بدی دیگه غربالگری لازم نیست 

درسته هرچی میگم قبول نمیکنه میگه تا دیر نشده اینو بده رفته حرف زده فردا برم ولی گفتن اگه سلفری بدی د ...

ان شاالله بچتون سالمه. این حرف رو آدم زمانی متوجه میشه که بچه ی مریض داشته باشه. کاش تبعیض جنسیتی کنار گذاشته بشه چون واقعا تو این دوره مهم نیست جنسیت چیه و اون چیزی که مهمه تربیت و آینده ی بچه هست

برای من مهم نیست اون اذیت می‌کنه میگه ببینم اگه دختره تا بندازید💔میگه من یدونه دختر دارم

زیر بار ریسک سقط نرو. بدن و روان تو نابود بشه که آقا پسر دوست داره!

ضمنا اگه سلفری بدی فقط آزمایش لازم نیست ولی سونو رو باید بدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
زیر بار ریسک سقط نرو. بدن و روان تو نابود بشه که آقا پسر دوست داره!ضمنا اگه سلفری بدی فقط آزمایش لاز ...

بخدا خسته شدم از دستش صبح تا شب ب من حرف میزنه من نمی‌خوام پسر نباشه باید بندازی صد جور حرف دیگه واقعا. روحیم خراب کرده فقط خدا مکه کمکم کنه

بخدا خسته شدم از دستش صبح تا شب ب من حرف میزنه من نمی‌خوام پسر نباشه باید بندازی صد جور حرف دیگه واق ...

آهان عزیزم منم فکر کردم از ذوقشه

منم بارداریم همسرم می‌گفت کاش پسر باشه دختر داریم ولی تمام روح و روانم بهم ریخته بود آخرش گفت بابا اول سلامتیش مهمه، 

اگه پسر میخواد یه 100میلیون خرج کنه برید ای وی اف تعیین جنسیت 

نذر کن ان شاالله یک پسر سالم باشه اسمش و محمد با علی بذاری

آهان عزیزم منم فکر کردم از ذوقشهمنم بارداریم همسرم می‌گفت کاش پسر باشه دختر داریم ولی تمام روح و روا ...

ممنونم انشاالله این دیگه عجیب برای مهمه پسر باشه نذر کردم