با آرد برنج تنها درست نکن آرد سفید هم ترکیبش کن
مثلا نصف لیوان آرد برنج و نصف لیوان آرد سفید رو الک کن
رو تابه رو شعله کم تفت بده حدود نیم ساعت رنگش تغییر کنه
به ازای هر چقدر آردی که ریختی یک لیوان شکر بریز یا نصف بستگی با خودت داره
مثلا یک لیوان شکر و بیشتر از نصف لیوان آب بزار رو شغله تا شکر آب شه بعدش هل و گلاب و زعفران اضافه کن
و شربت آماده شد برار کنار
حالا به اون آرد روغن بریز تا جایی که خمیر طور بشه نه خیلی ابکی نه خیلی سفت
بعد کم کم شربت رو اضافه کن همبزن تا گوله نشه
کم کم حلوا جمع میشه