از نظر درسی شما ازون بهتر بودین ولی بخاطر شرایط مالی و عاطفی ک رخ داد نتونستین رشته خوب قبول شین اون بیشتر پشت کنکور موند رشته عالی قبول شد وضع مالیش بهتره چهرشم از شما بهتره هی تو گروه عکس بزاره بنازه به خوشگلیش ، و یجوری خدشو از شما بالاتر بدونه هم از نظر چهره هم از نظر رشته چیکار میکنین از گروه خارج میشین؟ راستش بهش حسادت میکنم دست خدم نیست خیلی حسادت میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم یه دوستی داشتم که همش پز میداد در صورتی ک یا در یه حد بودیم یا من از اون بهتر بودم اینو بقیه هم ...
خیلی خوبه اینکه شما ازون بهتری ولی من ازون بهتر نیستم اونا وضع مالی خانوادشون از ما بهتره ولی من مجبورم برم سرکار رشته ی بهتری هم قبول شد دانشگاه پشت کنکور موند ولی من نه دیگه الان سال آخر دانشگامه ولی اون رشتش بهتره داروسازیه
چاقه که😑الان پسرا دنبال دختر اسکینیند نه خیکی وتاپاله
چون خیلی میخنده و اینا و چهرشم خوبه قبلا پیشنهاد زیاد داشت خیلی پز میداد بهم من چیزی نمی گفتم من ساکت و آرومم الان ک ازاون دوران گذشته دانشگاه میریم ولی ی گروه داریم از زمان قدیم الان من دانشگام داره تموم میشه ترم آخرم ولی اون رشته ی بهتری قبول شد
خب اون پشت موند زحمت کشید و قبول شد. ما هم تو گروه دوستامون که از دبیرستانی همگی از خودمون و کارامون عکس میفرستیم و قصد پز دادن اینا هم نداریم و برداشت نمیکنیم. ولی آدم بهتره سعی کنه دوستاش لول بالا تر داشته باشن و سعی کنه سطح خودشو بالاتر ببره. اصلا خودتونو باهاش مقایسه نکنید سعی کنید شما هم یکسری کارهای دیگه یادبگیرند و پیشرفت کنید...نه قیافه نه تحصیلات چیزی نیست که بگه شما سطحتون پایین تره