2777
2789
عنوان

اگه یکی از دوستاتون همش پز بده چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم حسادتم کنار بزارم مثلا بیرون رفتنی قبلا میگف تو قیافه نداری کسی سمتت نمیاد هی کر کر خنده ر ...

البته من دوست خوشگل داشتم درحدی ک همه فقط ب اون نگاه میکردن  . خودش هیچ وقت بهم این حسو نداد ک من زشتم و اون خوشگل

پس ازش فاصله بگیر دیگه جنبه نداره

منم یه دوستی داشتم که همش پز میداد در صورتی ک یا در یه حد بودیم یا من از اون بهتر بودم اینو بقیه هم ...

خیلی خوبه اینکه شما ازون بهتری ولی من ازون بهتر نیستم اونا وضع مالی خانوادشون از ما بهتره ولی من مجبورم برم سرکار رشته ی بهتری هم قبول شد دانشگاه پشت کنکور موند ولی من نه  دیگه الان سال آخر دانشگامه ولی اون رشتش بهتره داروسازیه

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

چاقه که😑الان پسرا دنبال دختر اسکینیند نه خیکی وتاپاله

چون خیلی می‌خنده و اینا و چهرشم خوبه قبلا پیشنهاد زیاد داشت خیلی پز میداد بهم من چیزی نمی گفتم من ساکت و آرومم الان ک ازاون دوران گذشته دانشگاه میریم ولی ی گروه داریم از زمان قدیم الان من دانشگام داره تموم میشه ترم آخرم ولی اون رشته ی بهتری قبول شد 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

البته من دوست خوشگل داشتم درحدی ک همه فقط ب اون نگاه میکردن . خودش هیچ وقت بهم این حسو نداد ک من زش ...

باشه آخه تو گروه هی عکس میزاره وضع مالیش‌ بهتره گوشی آیفون داره من ندارم باید برم سرکار اون احتیاج ب کار نداره از گروه میام بیرون 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

ن منظورم طلاق پدرو مادرم بود

آهان معذرت میخوام چون شدید با دخترای اینجوری زاویه دارم کاملا هم بی دین هستم 

پس الان شرایط فرق کرد بنظرم این آدم غیرمستقیم داره اذیتت میکنه و حالتو بد میکنه 

سعی کن باهاش قطع رابطه کنی چه واقعی چه مجازی

البته من دوست خوشگل داشتم درحدی ک همه فقط ب اون نگاه میکردن . خودش هیچ وقت بهم این حسو نداد ک من زش ...

باشه آخه تو گروه هی عکس میزاره وضع مالیش‌ بهتره گوشی آیفون داره من ندارم باید برم سرکار اون احتیاج ب کار نداره از گروه میام بیرون 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

آهان معذرت میخوام چون شدید با دخترای اینجوری زاویه دارم کاملا هم بی دین هستم پس الان شرایط فرق کرد ب ...

می‌دونی از خدم بدم میاد انقد حسودم خیلی بهش حسادت میکنم هعیی . 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

می‌دونی از خدم بدم میاد انقد حسودم خیلی بهش حسادت میکنم هعیی .

مهم نیست حسادت یه چیزیه که دست خود آدم نیست اونجوری نیست که بگی از فردا دیگه حسادت نمیکنم دست خودت نیست 

ولی میتونی از چیزی باعث آزارت میشه دور باشی 

خب اون پشت موند زحمت کشید و قبول شد. ما هم تو گروه دوستامون که از دبیرستانی همگی از خودمون و کارامون عکس می‌فرستیم و قصد پز دادن اینا هم نداریم و برداشت نمیکنیم. ولی آدم بهتره سعی کنه دوستاش لول بالا تر داشته باشن و سعی کنه سطح خودشو بالاتر ببره. اصلا خودتونو باهاش مقایسه نکنید سعی کنید شما هم یکسری کارهای دیگه یادبگیرند و پیشرفت کنید...نه قیافه نه تحصیلات چیزی نیست که بگه شما سطحتون پایین تره