2777
2789

دختر عمه م ۳۰ سالشه مجرده

چون عمه م اینا وضع شون خوب نبوده

دختر عمه م دانشگاه نتونسته بره

فروشندگی میکنه الان

تو شهر کوچیکی زندگی میکنن

اینجا به شاگرد مغازه زیاد پول نمیدن

حقوقش ماهی ۶ تومنه که کلش خرج رفت و آمد

و خوراکی هایی که سرکار میخوره ضعف نکنه میشه

فقط برا سرگرمی میره

بعد یه دختر عمو دارم ۲۸ سالشه

دختر عموم ۱۸ سالگی ازدواج کرده

با پول شوهرش دانشگاه رفته و فوق لیسانس گرفته

الانم دوتا بچه داره یه دختر ۸ ساله یه پسر ۵ ساله

دختر عموم  همه ش دختر عمه م رو تحقیر میکنه

مسخره ش میکنه

میگه این اگه همین امسالم ازدواج کنه

۳۱ سالگی بچه بیاره بازم به من نمیرسه

من الان بچه هام ۸ ساله و ۵ ساله هستن

فوق لیسانسم دارم خیلی از اون جلوترم

اون خیلی ذلیله

چطوری دختر عموم رو دلداری بدم ؟

دلم براش می سوزه

حس میکنم دختر عمه م راست میگه

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دختر عمو عمه تو قلطی گردی اخرش کدومشون کدومع

ببین ولی اونی ک بچه داره تخصیلات داره از شعپر کمشه ک اینجوری میگه 

از عقده شه 

شاید ارزو داره جای اون بود و بی دغدغه زندگی میکرد 

خیلی ادم پستیه اون ک تحقیر میکنه خیلییییی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دختر عمت تو بی شعوری هم ۶ هیچ جلوعه از بقیه

آره واقعا درست میگی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خودت دخترعمو و دختر عمت رو قاطی کردی😂

اندفعه دخترعموت چیزی گفت ازش بپرس احساس خوشبختی میکنی؟ اگر گفت اره بگو بعید میدونم کسی که نگاهش رو بقیه زوم باشه و بخواد رقابت کنه احساس خوشبختی کنه 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دختر عمت اگرم راست بگه به اون چه ربطی داره که زر میزنه بیشتر انگار از عقده و حسادت حرف میزنه .  واقعا به اون ربطی نداره که بخواد اظهار نظر کنه اونم با این لحن زشت😏

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بعنوان یه غریبه یه چیزی بهت میگم تا ابد یادت نگهدار. منتظر سرنوشت دختر عموت باش. مگه میشه دل بشکنی و پس ندی؟ منتظر اینده دختر عموت باشین زمبن خیلی گرده

دختر عمه ات هم حتما خوشبخت میشه اینو بهت قول میدم. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس