2777
2789

دوستان تو تاپیک قبلیم راجع به گناه خ ا نوشتم و به این نتیجه رسیدیم که محرک این کار فقط و فقط دوپامینه مصنوعی و دم دستی با حجم زیاده که مخربه سلولهای مغزه وکلی عوارض دیگ داره اما گفتم که درمان اصلیش جایگزینی و دریافت دوپامین های سالم و طبیعی هست که اینجا لیست میکنم یسریاشو البته برای ترک هرنوع اعتیادی فرقی نداره حالا اینجا عنوان اصلی گناه  خ ا بود !! بتونید بیشتر از اینا استفاده کنید از افسردگی و وسواسی و.. بیشتر دور میشید میدونید که علت اصلی افسردگی های امروزی که منشا جسمی دارند از به‌هم خوردن نوروترانسمیترها ی مغزه که ۹۹درصدش ختم میشه به دوپامین های مصنوعی که شاید زیر پست یسریاشو نوشتم بدونید 

از دوستایی ک مرتکب این گناه میشن و یا حتی یه زمانی بودن خواهش میکنم تنبلی رو کنار بزارن ده دقیقه وقت بزارن تاپیک قبلیمو بخونن مطمئنم پشیمون نمیشن

#تفریح#حس_خوب#دوپامین#انرژی_مثبت#شرطی سازی و تقویت سیناپس های عامل

❤️کوهنوردی

🩷نگاه کردن به آسمان آبی یا سپیده دم و تقویت خلاقیت ذهن

💚حل مسئله و استدلال ولذت بردن از اون

💙نشستن کنار آب روان و شنیدن صدای طبیعت 

🧡هر هفته برای تقویت اراده وسختکوشی کوهنوردی

🩵وقت گذروندن با حیوونای خونه 

💜تماشای بارون و استشمام بوی نم بارون 

🩷مدیتیشن و آرام کردن ذهن و تمرکز براهداف یا خوندن نمازشب ترجیحا زیر آسمون و تو محیط کم نور

💙درس خوندن و مطالعه

🩵اسب سواری یا حرکات مفرح مثل طناب زدن و..اونایی که افسردگی شدید دارن وا لحاظ مالی وجسمی اگر میتونن اسب سواری کنند نتیجه فوری شو میبینن  

💚بازار گردی و خرید کردن ولو اینکه یه لوازم تحریر ساده باشه بسته به علاقه شخص

❤️گوش دادن به پادکست های آرامش بخش

🧡خوردن دمنوش های مورد علاقه ویا خوراکی های مورد علاقه و سالم 

🩷آبگرم وشنا و یا اینکه دوش آب ولرم روبه خنک تو تابستون برا کسایی که مشکل ندارند خصوصا مشکل قلبی!

💜آشپژی و آرایشگری و خیاطی و انجام کارهای مورد علاقه شخص

💚دیدن طلوع و غروب خورشید 

🩷ماساژ و اکسی توسین

🩵آموزش دادن مطالب به خود و مرور

💙مانوس شدن با طبیعت 

❤️خندیدن و شوخ طبعی با دوستان و اقوام لبخند زدن خیلی مهمه امتحان کنید اینو هر روز برید تو آینه یکم بخندید بی دلیل اصلا مغزتون کم کم باور می‌کنه که خوشبختید این یه نوع تلقینه

🩵گالری و دیدن عکس های آلبوم و مرور خاطرات مثبت

💙دورهمی و صله رحم و خوش گذروندن با اقوام

💜مسافرت کردن یا بیرون رفتن ولو اینکه تا خونه یه آشنا باشه 

💚 نظافت و مرتب کردن و حمام کردن اصلاح سر و صورت و.. آفتاب گرفتن بعد حموم خیلی ترشح دوپامینو بیشتر می‌کنه 

🩷لیست شکرگزاری و تلقین های مثبت ک خیلی جوابه با تجربه چرا ک تلقین باعث تقویت افکار و تبدیل اونها به باورها میشه و باورها منجر به اعمال و اعمال منجر به عادات و عادات منجر به پیشرفت ها یا پسرفت ها

💙جشن گرفتن برای کارهای کوچک و دستاوردهای کوچیک ک می‌تونه شکرگزاری باشه و باعث ترشح دوپامین میشه و ادمو تشویق به انجام کارهای بزرگتر برای دوپامین بیشتر می‌کنه

❤️یادگیری زبان جدی

💚یکی از کارهایی ک بشدت ذهنو آروم می‌کنه پیاده روی با پای پتی روی زمین هست من خودم قبل خدمتم این‌کارو زیاد میکردم برا آرامشم و جواب میدادواقعا

❤️ازهمه مهم تر برای دریافت آرامش هورمون های شادی اور خلوت کردن با خداست ک روح رو پاکسازی می‌کنه و همون دریافت حس حمایت شدن از سمت خدا نهایت اکسی توسین رو تو بدن ترشح می‌کنه چرا ک اکسی توسین زمانی ترشح میشه ک فرد حس می‌کنه تحت حمایت کسی ویا شخصی قرار گرفته به خصوص تو خانما این بیشتره و چه کسی بهتر اون بالاسری👌انسان هم نیاز به انس معنوی(سمائی) داره هم دنیوی(ارضی) هر کدوم نباشن به مرور باعث افسردگی میشن وهیچی نمیتونه جاشون رو پر کنه 

💛صحبت کردن با خودم و دادن تلقین های مثبت و تصور اهداف اینده

💚باغبانی کردن یا سبزی کاشتن یا گل خریدن خیلی موثره در تقویت خلق و خو و ترشح هورمون اکسی توسین و سروتونین یا درصورت دسترسی بازارهای سنتی رفتن(که فضای پر از عطرسبزیجات ومیوه ها رو دارند و یا پر از وسایل سنتی و کار دستی ها هستندو..

🧡خوندن و یا شنیدن جملات انگیزشی و یا خاطرات و گوشزدهای مثبت که سبب تقویت افکار مثبت در ما میشن

❤️خواب به موقع و سرشب و نخوابیدن در طول روز به جز ریلکسیشن کردن که بیشتر از ۵۰دقیقه نمیشه معمولا ازترشح کورتیزول جلوگیری می‌کنه گاز کورتیزول یعنی ترمز سروتونین

واما یسری دوپامین های دم دستی که مثل بنزین تو چراغ نفتی میمونن! گوشی به کل موثره حتی شاید باورتون نشه که امواج گوشی هم تو ترشح دوپامین مضر موثرند چه برسه به اکسپلورگردی و..

استفاده زیاداز فست فود ها و مواد حاوی کافئین و نیکوتین و مورفین و.. مثل موادمخدر یا سیگاروا..

اعتیاد به پ و رن و (خ ا) و یا فیلم‌های ترسناک و..

سعی کردم خلاصه بگم اماعلت علمی هر کدوم رو خواستید چه تو این تاپیک چه قبلی بگید دونستم میگم حتما خیلی چیزای توذهنم بود اما زیادمیشد اینجا بنویسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم میدونم نباید اینجا بگمولی ۴ ساله درگیر این موضوعم زندگیمو بهم ریخته

آره سخته داداش چه اشکال داره اینجا بگی درکت میکنم تاپیک قبل رو بخون  و حتما تلاش کن برا همیشه بزاریش کنار 

خب وقتی اون حس نیاز خودش میاد سراغمون بصورت خودکار بدون اینکه بخایم چکار میشه کرد بجز خ ا.. من گاهی تو خواب اینجوری میشم و یهو از خواب میپرم میبینم تحریک شدم و..😑

خب وقتی اون حس نیاز خودش میاد سراغمون بصورت خودکار بدون اینکه بخایم چکار میشه کرد بجز خ ا.. من گاهی ...

تو خواب اشکال نداره  تایپک قبل رو بخونید متوجه میشوید یا منشأ جسمی داره و دستور ناخودآگاه و مغزه یا منشأ ماورایی که راهش معنویات و قرآن و.. وادامه دادنش هست تا یه مدت که دیگ فرکانس روحیات بالابره

اونقدر ترسویی که حرف میزنی بعد قفل میکنی؟؟؟ ببند !برو ریپ نزن چرت

موقتا قفل کردم تا جوابتو کامل و علمی بدم ک تاپیک پرید به کل  احترام مثل اینکه سرت نمیشه نه؟؟ چی گفتم که اینطوری حرف میزنی چرتم خودتی جوابتو نمی‌دم فک میکنی زرنگی تغ یه جایی با احترام برخورد میکنم بعدش دیگ ن

اونقدر ترسویی که حرف میزنی بعد قفل میکنی؟؟؟ ببند !برو ریپ نزن چرت

بعدشم ترس چی دقیقا ؟؟؟فک‌کردی همه مثل خودتن اصلا من چکار داشتم باتو که اومدی تو تاپیک من میبینی خوشت نمیاد برو بیرون دیگ دردش چیه که عقده دلتو با اراجیف خالی میکنی  ضمنا اگر حرفی داشتی درخواست بده اینجا محل بحث نیست تا معلوم بشه کی ترسوعه