2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد

89 بازدید | 5 پست

داداشم اومد توو سالن گفت تخت من و آبجی رو عوض کنین فلزی دیگه قدیمی شده و...بعدشم رفت بیرون از خونه خرید کنه.

انگار بعدش بابام رفته توو آشپزخونه به مامانم گفته تخت ها جنسشون خوب هست و خرج اضافه هست تغییر دادنش مامانمم قبول کرده داداشم اومد بهش بگه.

من فقط مکالمه داداشم و مامانم شنیدم.

خلاصه رفتم بیرون اتاق گفتم مامان مثل تخت خودتون بگیرید هم امروزی هست هم قشنگه انگار دلش پر بود بهم گفت تو همیشه بحث درست می کنی و تنش ایجاد می کنی نگاه چطور مقایسه می کنه با تخت من و باباش در حالی که من هیچ منظوری نداشتم من گفتم کی بحث درست کردم؟

شروع کرد گذشته دوسال پیش که یادآوریش باعث میشه قلبم از غم وایسه و خون به جیگر شدم که بتونم ازش عبور کنم گفت بار اولش هم نیست

منم واقعا نتونستم تحمل کنم گفتم چقدر آدم می تونه بدذات باشه که می دونه چی دخترش رو ناراحت می کنه ولی بازم بگه من مثل تو نیستم اتفاقات گذشته رو بچسبم و توو گذشته زندگی کنم خودت رو مثل من نبین و بار آخرت باشه از اون قضیه چیزی میگی و بحث بالا گرفت منم رفتم توو اتاقم... 

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو‌ چرا چیزی گفتی باید میزاشتی خودشون و داداشت مشکل کنند قضیه دو سال پیش چیه از خانواده پزشک سطح بال ...

اولا نمی تونم یه نظر بدم؟

ثانیا چه ربطی به خانواده پزشک داره😐😐😐

قضیه دوسال پیش یادآوریش برام سخته 

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

انگار رو تو حساسند کلا جامعه مرد سالار داریم پسر دوست

آره متوجه شدم رو من حساس هستن ولی من از هیچی نمی ترسم جوابش میدم تا الان ندادم ولی از این به بعد میدم.