2777
2789
عنوان

جوجه مینا گرفتم چجوری بزرگش کنم

36 بازدید | 7 پست

دیروز خیلی باد طوفان بود رو درخت چنار یه مینا لونه داشت این جوجه از لونه پایین افتاده بود هم درخت خیلی بلند بود نمیشه ببریم تو لونه ش 

رفتم از پرنده فروشی بهم غذای پلت داده با کرم گفت تو اب خیس کن له کن بده بهش 

گفت روزی چهار بار بده ولی همش جیک جیک میکنه دهنشو باز میکنه بدم بهش غذاشو یا نه

این منم از همه جا وا مانده….                                             

چرا از مادرش دورش کردی؟ 

خودت دوست داری 

تو یه لحظه هم مادر و پدرتو از دست بدی 

هم زندانی بشی 

چقدر بی رحمی 

میذاشتیش همون پایین 

مادرش پیداش میکرد 

الان چون آوردیش خونه 

دیگه مادرش نمی پذیرش احتمالا 

مرغ مینا عادت داره روی درختهای بلند پرواز کنه 

چرا این حق رو ازش گرفتی 

خدا واست نسازه انشالله

چرا از مادرش دورش کردی؟ خودت دوست داری تو یه لحظه هم مادر و پدرتو از دست بدی هم زندانی بشی چقدر بی ر ...

میمرد اگه نمیوردمش خونه طوفان بود افتاده بود تو زنین مشاورزی لای لوبیا گم میشد عمرا اگه مادرش پیداش میکرد شبشم زمین ابیاری داشت صد در صد میمرد اگه کار من بد بود خدا برامن نسازه ولی اگه قضاوت تو اشتباه بوده خدا جوابتو بده دلمو شکوندی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار تا حالا مرغ مینا بزرگ کردم بهش دل مرغ و سنگدون بگیر بده ریز ریز کن کم کم خودش دهنشو باز میکنه آب هم بده 

اینارو بدی بدنش قوی میشه 

من ی جوجه رو اینجوری بزرگ کردم ی جوجه رو با دانه پارس

اونی ک دل مرغ خورده بود مریض نمیشد

پلت و کرم برای وقتی ک بزرگ بشه خوبه ی کم بزرگ بشه دیگ خودش از دل مرغ بدش میاد نمیخوره

اخه تو نت نوشته بود دلو جیگر مرغ بده