2777
2789
عنوان

حرف نزدن با برادر کوچکم ایا درسته

156 بازدید | 12 پست

من داداشم چند بار با رفتاراش به همسرم جلوی من توهین کرده محل همسرم نمیده میبیندش حرف نمیزنه جلو جلو راه میره سلامشو از پشت گوشی جواب نمیده.منم تصمیم گرفتم دیگه جوابشو توی تلفن ندم خیلی بهش تذکر دادم خسته شدم نظر شماها چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون خودتو خیلی دوست داره شوهرت رو عاملی جدا شدن از تو می‌دونهبچه ها یا نوجوان ها گاهی اینطورین ...

داداشم ۳۸ سالشه من ۴۴ سالمخ.شوهرمو دوست تذاره.شوهرم اهل حال نیست .بزنو بکوب .مذهبیه.هیچ وقت به برادرم توهین نکرده این بدش میاد جالبه نشونسم میده 

راستشو بگو شوهرت چه ایراداتی داره که برادرت بدش میاد باهاش حرف بزنه

شوهرمن کم حرفه منزویه توی جمع .ولی باهاش صحبت کنی جواب میده.بیشتر وقتها شروع کننده نیست اینم بدش میاد هم از شدهر من هم از همسر برادر بزرگم.خانمش خیلی تحریکش میکنه مدام باذهمه قهر واشتی میشه

شوهرمن کم حرفه منزویه توی جمع .ولی باهاش صحبت کنی جواب میده.بیشتر وقتها شروع کننده نیست اینم بدش میا ...

من حس میکنم دلیل دیگه ای داره 

شاید برادرت تعصبیه 

و خوشش نمیاد با کسی که با خواهرش رابطه داره حرف بزنه ، حتی اگه اون شخص شوهرش باشه!!!!

مثلا این یه نوع تعصب عجیب و بچگانه هست.