2777
2789
عنوان

بانک سپه

897 بازدید | 25 پست

سلام. این بانک سپه دیگه منو خسته کرده.

تو دواران جنگ که پولها به حساب دستگاه پوز نمیومد بعدش کم کم‌اومد، البته ۳ میلیون هنوز نیومده به حسابم.

هفته پیش نمیزاشت کارت به کارت کنم میگفت موجودی کافی نیست. در صورتی که بود.
بعدش ۳شنبه غروب ۷میلیون و ۵۰۰ هزار بانک از حسابم برداشت. حالا دوباره از امروز صبح نمیزاره کارت به کارت کنم😵‍💫
میگم نکنه دوباره از حسابم برداره.
من ۴شنبه صبح اول وقت رفتم بانک و موضوع ۷و ۵۰۰ رو اطلاع دادم. چیز خاصی دستگیرم نشد. گفت حساب ها دارن درست میشن و از این حرفا. بعدش یه صورت حساب بهم داد. خب به چه دردم میخوره، الان ۶ روز شده پولم برنگشته. و الانم دوباره نمیزاره کارت به کارت کنم.

گیری افتادم با این بانک، کار و زندگی مختل داره میکنه.
من چیکار کنم هم پولم برگرده و هم بتونم کارت به کارت کنم؟

چطور نمیزاره،من هر روز کارت بکارت میکنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

از همراه بانک سپه انقال بده

اونم که کم شده شاید بیاد نمیدونم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور نمیزاره،من هر روز کارت بکارت میکنم

چند روز میشد. ولی الان دوباره از امروز صبح نمیشه.

من هر روز صبح که پول به حسابم پایا میشه فوری انتقال میدم به حساب دیگه ام برای بانک دیگه ایی هست.

امروز دوباره نشد

بالای ۳۰۰  پول توش مسدوده 

قبل جنگ همه کارای رفع مسدودی رو انجام دادیم

دقیق تو همین تایم مشغول جابه جای مغازه شدیم 

از جیب کلی هزینه دادیم کرایه ها و قسط و..عقب انداختیم گفتیم این باز شه جمع میکنیم  چند تا وام داره همسرم که میخواستیم بعد باز شن مسابش بگیریم ....

هنوووووووز باز نکردن میگن سیستم اختلال داره هی امروز فردا 

ما موندیم و تا خرخره تو چاله رسما

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ب نظرم در اولین فرصت بانکتون و عوض کنید

برای بانک ملی اقدام کردم دستگاه کارت خوان بگیرم. هنوز تو نوبت هستم دو هفته شده. این بین بانک سپه خیلی داره اذیتم میکنه🥲

بهترین راهکار واسه همه اینه که اولا پولاتونو ببرین یه بانک بی حاشیه و اینکه پول نقد هم سعی کنید داشت ...

از همون اول قبل از جنگ همین کار و میکردم. هر صبح که پول پایا میشد فوری میزدم به بلو . ولی الان .....😬

از همون اول قبل از جنگ همین کار و میکردم. هر صبح که پول پایا میشد فوری میزدم به بلو . ولی الان ..... ...

الان من از ملی و مهر استفاده میکنم البته سعی میکنم به محض اینکه پول دستم میاد واریز کنم به حساب دیگران واسه قرضو قسط و وام و بقیشم هر روز میرم در عابر بانک پول نقد میگیرم

الان من از ملی و مهر استفاده میکنم البته سعی میکنم به محض اینکه پول دستم میاد واریز کنم به حساب دیگر ...

تآ کارت خوان بانک ملی برام فعال بشه، هر روز با این بانک سپه دیوانه میشم، واقعا تپش قلب میگیرم💔