2777
2789

البته توضیحش زیاده

من ازش کمک اختصاصی میخوام

حس میکنم زیادی ساده لوحانه رفتار میکنم

اگه هستی بهم بگو توضیح بدم

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو

ببین خیلی خوب باهام رفتار میکرد و خیلی خوب و صمیمانه حرف میزد تا اینکه موضوع شمارش رو فهمید

توی اینستا باهم چت میکردیم مهربون و شوخ طبع بود اما کلا یه عادت بد داره خیلی بیخیاله و دیر جواب پیام میده با این حال خوب بود باهام

ولی من چن روز قبل شمارشو از گوشی پسرخالم برداشته بودم و بهش نگفته بودم چون دوست پسرخالمع

اونروز گف کار داشتی بزنگ منع اسکول قبل اینکه صبر کنم شماره بده چون ذهنم درگیر ی موضوع دیگ بود و حواسم نبود

بهش گفتم باشه میزنگم بهت شمارت هس

بعد گف از کجا دیگ ضایه بود ک پنهون کنم گفتم از گوشی پسرخالم برداشتم

گف خب چجوری و توضیح دادم یواشکی

بعدش دیدم شاید فک کنه فضولم و خصلت پنهون کاری دارم بهش گفتم بعدش ب پسرخالم گفتم این جریانو🤦🏻‍♀️

از اون روز خیلی سرده

حس میکنم فک میکنه من رابطه دوستیمونو ب پسرخالم گفتم

و دوری میکنه

دیروزم پیام دادم امروز صب جواب داده ندیده بودم پیامتو امروز میزنگم

درصورتی ک غیر ممکنه ک نبینه مگ میشه ادم پیامکای گوشیشو چک نکنع نوتیف میاد ک

حالا من نمیدونم چجوری ماس مالی کنم قضیه برداشتن شماره رو نمیخوام فک کنه هولم😭😂بخدا من دوسش داشتم خواستم شمارشو داشته باشم اما باید ی دلیل قانع کننده و خوب بگم از طرفی من میخوام جذبم بشع! از یه ورم میخوام بهش بفهمونم ک بدم میاد دیر جواب میده و من نمیخوام تو تو اب نمک بمونم🤷🏻‍♀️چی بگم چجوری بگم هم خوشش بیاد هم قانع شه 

ببین خیلی خوب باهام رفتار میکرد و خیلی خوب و صمیمانه حرف میزد تا اینکه موضوع شمارش رو فهمیدتوی اینست ...

نمیشه ببینیش؟بگو کار داشتم نشد منتظر پسر خاله ام بمونم تا شماره اتو ازش بگیرم و اینجور حرفا

اگه ناراحت شدید از ارتباطمونو و اینا دیگه پیام ندم

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

نمیشه ببینیش؟بگو کار داشتم نشد منتظر پسر خاله ام بمونم تا شماره اتو ازش بگیرم و اینجور حرفااگه ناراح ...

ن متوجه نشدین این فک کنم که فکر میکنه پسرخالم رابطمون رو میدونه

خب بگه چه کاری داشتی چی بگم؟ من ک هیچ کاری نداشتم صرفا چون دوسش داشتم شمارشو پیدا کرده بودم😂😭

نمیشه ببینیش؟بگو کار داشتم نشد منتظر پسر خاله ام بمونم تا شماره اتو ازش بگیرم و اینجور حرفااگه ناراح ...

خب دیدنشو چجوری درخواست کنم ازش من ک آرزومه ببینمش خودشم اوایل میگف الان نمیگه اصلا