2777
2789

ما آپارتمان نشینیم

واسه باغچه خونه مون (که با کل همسایه ها مشترکه) دو نهال خریدیم یکی انار یکی هم آلبالو که تقریبا از سال بعد میوه میدن و کلا برای قشنگی حیاط و باغچه خریدیم و اگر بعدها از اون خونه رفتیم کسایی باشن از میوه اش استفاده کنند

شوهرم اینو تو جمع خانواده اش گفت ،خواهرشوهرم همون لحظه برگشت گفت هروقت میوه داد از میوه هاش برای ماهم یه سهمی کنار بزارین ادمیم نیست نیازمند باشه یخچالش همیشه پره

شوهرم میخواست به ویلا باغ بخره ،بهش اجازه ندادم گفتم از این به بعدم باید با فامیل سر میوه و محصولات باغ با فامیلت دعوا کنیم ناراحت شد

بنظرتون حق با من بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ی حرفی زد درختم هنوز میوه نداده تا سال دیگه کی مردس کی زنده

اخه همیشه اینجوریه

کلا واسه خودت یه چیزی بخری میگه واسه منم میخریدی

بری کنسرت میگه واسه ماهم‌بلیط میگرفتی و...

زیادی جدی گرفتی کو تا سال بعد 

ب خاطر به حرف خودت رو از باغ و محصولش از خودت محروم نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حکایت نه به بار نه کاره حکایت بحث شما وخواهرشوهرتونه

اخه همیشه اینجوریه

کلا واسه خودت یه چیزی بخری میگه واسه منم میخریدی

بری کنسرت میگه واسه ماهم‌بلیط میگرفتی و...

ناراحتی من از اینه باغچه ای که واسه من نیست و نهالی که چندسال بعد محصول درست و حسابی میده و برا کل همسایه هامونه و یخچالش همیشه پره چرا از ما انتظار بیجا داره

برای باغچه هم تا درخت بکاری به بار بشینه چند سال میگذره تازه اگه سرما وتگرگ نزنه ممکنه یه مقدار بده

ما امسال هسچ میوه ای نداشتیم همه رو سرما زد

ولی پارسال یه درختمون میوه داد به همه اطرافیان یه کم دادم خیلیم حس هوبیه که چیزی داشته باشی بدی به کسی

زیادی جدی گرفتی کو تا سال بعد ب خاطر به حرف خودت رو از باغ و محصولش از خودت محروم نکن

اخه کلا مدل جاریم و خواهرشوهر و خاله های شوهرم اینه

یه ویلا باغ بخریم فکر. میکنند باغ هزار تن محصول داده باید میوه یکسال اینا رو ما تامین کنیم و هر پنجشنبه جمعه انتظار دارن اونجا براشون مهمونی بپا کنیم

برای باغچه هم تا درخت بکاری به بار بشینه چند سال میگذره تازه اگه سرما وتگرگ نزنه ممکنه یه مقدار بدهم ...

اخه این باغچه فقط واسه ما نیست ده تا همسایه هستیم واسه کل ساختمون مشترکه