2777
2789

من کارمند شرکتی بیمارستانم. پرستارم. حین کار باردار شدم. تا سه ماهگی با وجود مشکلات خیلی زیادی ک داشتم رفتم سرکار که به بقیه فشار نیاد، ولی خیلی اذیتم میکردن تا مشکلاتم جدی تر شد و دکتر هر ماه ماهانه داره برام استعلاجی مینویسه. فعلا یک ماهش توسط کمیسون پزشکی تایید شده و این ماه جدیدم هنوز کمیسیون تشکیل نشده ولی احتمالا تایید میشه. الان چقدر همکارام بهشون فشار اومده، از کارگزینی زنگم زدن بیا استعفا بده تا نبرو جات بیاریم، انگارمن احمقم، حالا شوهرم رفته بیمارستان کاش دعواشون نشه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

الان ک استعلاجیم ماهی هجده دارم، از اونطرف هم مرخصی رایمانمم ک ۹ ماه هست ماهی هجده میگیرم. 

ولی اگ استعفا بدم هیج حقو حقوقی ندارم،، چی پیشه خودشون فکر کردن ک زنگ ردن و رک بهم گفتن بیا استعفا بده

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

نرو بابا

پرستاری چه شغلیه آخه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر کردن خودت میری استعفا میدی!!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
الان ک استعلاجیم ماهی هجده دارم، از اونطرف هم مرخصی رایمانمم ک ۹ ماه هست ماهی هجده میگیرم. ولی اگ اس ...

عزيزم كلا شما ميتوتي ٩ ماه مرخصي استعلاجي براي زايمان عستفاده كني… يعني هز ماه سه استفاده كني بعد زايمانت سه ماه بيمه بهت حقوق ميده تر اونجايي كه من ميدونم خداكثر ٩ ماه هست نه بيشتر

عزیزم نظر حقیقیت راجع له شغل پرستاری چیه؟

پیشنهادش میکنی یه دختر این رشته رو بخونه یا تلاش کنه رشته های تاپ تر مثل فیزیو و پزشمی بخونه

من داروسازم ولی قرارع برا کسی انتهاب رشته کنم میترسم اشتباه کنم