کهنه عموما بین ۵ تا ۷ درصده نو بین ۱۲ تا ۱۷ درصده ولی من ۳ درصد میگیرم از یه طلا فروسی آشنا اونم طلا ...
آخه من یه طلافروشی رو تو اینستا دارم میگه طلا درست بشه تا برسه دست طلافروش و... فقط ۴.۵ درصد رو داره چطور بعضیا با ۴ درصد به مردم میدن!!حتما یه مشکلی داره راستش منم ترسیدممم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتی در حد ۲،۳ درصد هم دیدم... که یا طلا خیلییی قديمي بوده، یا غیرقابل استفاده، یا وزن بالا
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
من هفت درصد دیدم طلافروش مشتری دار...یه سریا که خیلی مشتری دارن برو بخر ازشون بعدم حواست باشه دیگه یه طلای خوب بخر سعی کن النگو بخری همیشه کم اجرت تر از هر چیزیه فکر کنم دوستم اینطوری میگفت...
آخه من یه طلافروشی رو تو اینستا دارم میگه طلا درست بشه تا برسه دست طلافروش و... فقط ۴.۵ درصد رو داره ...
خوب اگه این رو نگه که شما ازش طلا نمیخری من النگوهام رو ۳ درصد خریدم بردم چن تا طلا فروشی نشون دادم همشون گفتن که طلا هیچ مشکلی نداره بعد اینی که من میگم طلا رو کیلویی میفروشه تک و توک و به مشتریهای ثابتش گرمی میفروشه