2777
2789
عنوان

چجوری بیخیال شم بهم یاد بدید

239 بازدید | 33 پست

نمیتونم بیخیال شوهرم شم کارایی ک باهام کرد سختی زندگی هرچی هرشب دعواست اون موقع سنم کم بود حالیم نمیشد الان بد همه چی برام گرون تموم شد

بجای اینکه من قهر کنم اون قهر میکنه اون جای خوابشوعوض میکنه اون حرف نمیزنه همه چی برعکس شده اون سر شام نمیاد چیکارکنم بنظرتونننن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید چیکار کرد 😔

هیچی تحمل. من که این همه بدی دیدم به خوبیهاش بخشیدم و موندم پای زندگیم ولی تا بحثی میشه میگه میرم. الانم مبخاد بدون طلاق بره محردی زندگی کنه. هرچی هم به دهنش اومد بدترین حرفا رو بهم زد و قهر کرد. منتظره خونه پیدا کنه‌. چه میشه کرد

ولش وقتی اینطوری می‌کنه نری نازشو بکشی تو هم همزمان باهاش قهر کن ببین تا کجا میتونه پیش بره آخرش میخ ...

دیگ دلم سرد شد 

😔😔ای کاش زندگی اینطوری نبود از بچگی همینطور بودم هیچکی منو درک نمیکرد

😔😔😔😔💔چقدر دلم شکستخدا به شماهم آرامش بده

عزیزم امیدوارم مشکل شما هم حل بشه. اگه قهر سخته با اس ام اس و اینا باهاش حرف بزن حرفاتو بگو شاید نرم شد دست از این کارش برداشت

عزیزم امیدوارم مشکل شما هم حل بشه. اگه قهر سخته با اس ام اس و اینا باهاش حرف بزن حرفاتو بگو شاید نرم ...

الان ۱۱ ساله دارم باهاش زندگی میکنم همش ۱۴ سالم بود اونموقع رفتارشو درک نمیکردم سیاستشو نمیفهمیدم 

باهاش خاکی بودم چمیدونستم اینطور مردیه 

تازه تو ۱۸ ۱۹ سالگیم فهمیدم چقدر کم عقل بودم