2777
2789

ما نزدیک به ۳ ساله باهمیم تاهمین چندوقت پیش همه چی خوب بود درحدی که همه حسرت رابطه ی مارو میخوردن و زبان زد بودیم،همه جوره بهم توجه میکرد منم جوووری عاشقش بودم و هستم‌که فکرنکنم‌تو افسانه هاهم چنین عشقش باشه🙃

ولی خب دانشجوی بود درآمدش کم بود الان که نزدیک یکساله دانشگاهش تموم‌شده دنبال گرفتن کارت پایان خدمتشه کار نداره دستش خیلییی خالیه اعتماد به نفسش خیلی اومده پایین،میگه‌من اشتباه کردم که باتو وارد رابطه شدم چون منو خیلی دوست داری،داری این شرایطمو تحمل میکنی،میگه حالم از خودن‌بهم‌میخوره که نمیتونم شرایط خوبی واست فراهم کنم،ماشین هم نداره که بریم بیرونی جایی،ماه به ماه همو نمیبینیم،تو شرایط سختم تنها بودم چون میگفت من نمیتونم‌بااسنپ‌بیام و برم و هیچ کمکی هم‌نتونم بهت بکنم

دوستام‌میگن داری خودتو کوچیک میکنی که باهاش موندی وقتی هیچ تلاش واسه بودنت نمیکنه و حتی اگه بگی میخوام‌برم میگه برو

نمیدونم بخدا...‌ولی یه بخشی از وجودم‌بهش حق میده

همه میگن از ادمی‌که نه پول داره،نه شرایط ازدواج داره،نه توجه و محبت میکنه نه تلاش میکنه که تو رابطه نگهت داره جداشو

ولی من میگم‌شاید همه ی اینا با سرکار رفتنش اوکی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خودت درست تره بلاخره کاربراش پیدامیشه

همین الانم کار براش پیدا شده فقط منتظره تا دوسه ماه دیگه کارت پایان خدمتش بیاد

کارخوبی هم هست بالای ۳۰ میلیون حقوقشه

همین الانم کار براش پیدا شده فقط منتظره تا دوسه ماه دیگه کارت پایان خدمتش بیادکارخوبی هم هست بالای ۳ ...

خب صبرکن عریزم به نظرم که مشکلش با این کارحل میشه 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب صبرکن عریزم به نظرم که مشکلش با این کارحل میشه

امیدوارم😔

توروخدا دعاکنید واسم

انقد حالم بده چندماهه یه چشمم خونه یه چشمم اشک،خواب راحت ندارم از شدت فکر و خیال

اره اتفاقا همین برنامه رو هم دارم اگر بیادشما روانشناس زوجی خوب میشناسید؟

نکن.وقنی پسر میگه نمیشه و دیگه نمیخوام اصرار نکن.. خودتو کوچیک نکن از اشتباهات کاربرای اینجا درس بگیر حتما خودت باید سرت به سنگ بخوره