2777
2789

حتما باید اینهمه تحقیر میشدم؟

اینهمه بی محلی میدیدم؟

چرا روزای اول نکندم ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای اولم جدا میشدی این میمون تو دلت که کاش بیشتر صبر میکردم، فدای سرت حتما اپن روزا یه چیزی نگهت می‌داشت یه چیزی مثل امید به اینکه خوب میشه و درست میشه شد تجربه 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

من به همین دلیل کات کردم، موقعی که ازش جدا شدم از صدتا صد و یکی دوسش داشتم ولی برای اینکه بعدا بتونم به خودم نگاه کنم و خودمو دوست داشته باشم از اون ادم کندم:)

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
من به همین دلیل کات کردم، موقعی که ازش جدا شدم از صدتا صد و یکی دوسش داشتم ولی برای اینکه بعدا بتونم ...

منم همینطور‌.نمیدونم عاشق چیه اون شدم؟ بی محلیاش؟ گل ندادناش؟ دروغ گفتناس

منم همینطور‌.نمیدونم عاشق چیه اون شدم؟ بی محلیاش؟ گل ندادناش؟ دروغ گفتناس

انگار بعد کات ادم بد بودنای طرف یادش میره

منم ۲۰ تیر کات کردم هیچ خبریم ازش ندارم حالم خوب نیست واقعا🥲

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
تجربه تو سفت برچسب...خودتو دوست داشته باش و به خاطر یه اشغال زندگیتو هدر نکن...برو دنبال پیشرفت و رش ...

همه اینارو میدونم عزیزم .حتی اشتباهمو گردن گرفتم اما خیلی سخت بود تا بهم ثابت شد اون آدم نبود

راستش من زندگیمو میکنم اما درکنارش یه خلا بزرگ دارم

انگار اگر اون نمیرفت یا لیاقتم یه خداحافظی بهتر بود

اینجوری دلم نمیگرفت...

انگار بعد کات ادم بد بودنای طرف یادش میرهمنم ۲۰ تیر کات کردم هیچ خبریم ازش ندارم حالم خوب نیست واقعا ...

بیا بغلم

منم یازدهم حرفامو زدم و رفتم

اما دنبالمم نیومد

حتی جواب خداحافظیمم نداد